Ferajna [*] zawsze w mojej pamięci

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

Andzia

Re: *Zuzia, Myszka , Gruszka* i tymczaski :)

Post autor: Andzia »

rewelacja :D :like:

cudowne jest to pięterko, i wiecej miejsca bedzie :102:
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

Uwielbiam Was :D Przychodzi mi tylko jedno do głowy : KOBIETA POTRAFI ! Jesteście wspaniałe, zdolne i mega pozytywne...:) Dzięki takim osobom jak Wy wraca mi wiara w ludzi :D
Efekt cudowny :love:
Fionka2014

Post autor: Fionka2014 »

Super efekt :like:
Awatar użytkownika
jolka
Wiceprezes ds. adopcyjnych
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: jolka »

To wszystko Dziewczyny zasługa nany. Nie wiem jak się jej odwdzięczę. Ja to dwie lewe ręce. Nadaję się tylko do podtrzymywania desek :laugh:
w ostatecznej formie (przynajmniej jakiś czas) tak bedzie :D

Obrazek

a Zuzia juz sama wlazła :jupi:

Obrazek
to cudowny prezent od nany :buzki:

Casia -dziewczyny pija z poidełka bez problemów, oprócz Gruszy, ale ona to wcale nie pije :glowawmur: z niczego!
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Casia

Post autor: Casia »

To,ze pija z niego, to super ale czy jak nie pija, to czy z poidła kapie ? :szczerbaty:

Zuza / Myszka/Gruszka to przytulaki ? bo Taka Zuze, to bym wzięła i miziała i miziała :102:
(i pomyslec ze nie mam kudłatej swinki :think: )
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

Jest pięknie :love: Jak ja się nie mogę doczekać kiedy w końcu będę mogła ruszyć z budową domków dla moich świniaczków i jak patrze na takie cudności to jeszcze bardziej chce już budować!

Casia no właśnie ja mam niby włochate ale nie tak! Boję się pielęgnacji takich kudłaczy ale może kiedyś ;)
Co do Zuzi to ja też bym ją chętnie wymiziała :szczerbaty: Ona jest moim ulubionym rudzielcem :love: Jakoś tak to już jest, że rude do siebie ciągną :lol:
Casia

Post autor: Casia »

Zuza, sama az się prosi o mizianie :lol:
nana81

Post autor: nana81 »

Ledwo dziś podniosłam się z łóżka. Takiego aerobiku dawno nie miałam.
Harvejowa zacznijmy od tego, że Jola potrafi więcej niż to przyznaje. Bez niej żadną miarą nie dałabym rady. A co do babskich możliwości to ja pierwszy raz w życiu cokolwiek wierciłam wiertarką (o pile już nie wspomnę). Dzień wcześniej tylko mąż mi powiedział jak wiertła dobrać. Syn wytrzeszczu dostał i stwierdził, że przecież one nic nie zrobią (ja i Jola) tylko wszystko rozwalą :glowawmur:
Mąż tylko powiedział: zobaczysz mama da radę :love: Jezu jaki byłby obciach przyznać, że jednak czegoś nie zrobiłam. Gorąco zrobiło mi się tylko wtedy jak po obcięciu deski za cholerę nie mogłam odkręcić wiertarki a potem dopasować wiertła :laugh:
Do Joli jechałam z zamiarem wywiercenia max 10 dziur, wkręcenia 6 śrub i przycięcia jednej deseczki. Skończyło się na całkiem sporym piłowaniu i wierceniu. Efekt wyszedł jak widać. Ja bawiłam się świetnie i dopiero przed samym odjazdem przyznałam się, że robiłam to po raz pierwszy :D
Awatar użytkownika
Natalinka
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Natalinka »

Jest niesamowicie pięknie! Też właśnie rozmyślam, jak urządzić moim czterem, bo w końcu będę musiała oddać Martu.she jedną pożyczoną 120 i rozmyślam, czy kupić po prostu drugą, czy też tę jedną zostawić na wyjazdy, a wybudować jakieś wygodne m4. W każdym razie willa jak się patrzy! W ogóle nie widać, że to debiutancka robota - wręcz przeciwnie. Coś wspaniałego!
Czarna Kluska i Morena
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Nana, a czy do Trójmiasta też dojeżdżasz? :102: :102: Ja myślę od dawna, żeby zrobić drugie piętro dla moich...
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”