Blanda i Cri [Warszawa] już w DS
Moderator: silje
- martu.ha
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Blanda i Cri [Warszawa] | do adopcji
to nie są wcale wymagania z kosmosu. Moim zdaniem lepiej, aby dłużej poczekały na domek, ale taki na prawdę dobry. A nie zaraz znowu wracały do adopcji... także czasem należy wręcz wymagać od przyszłego DS więcej 

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Na pewno znajdą dobry dom - zgodny z Twoimi oczekiwaniami!
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
I to nie są oczekiwania wygórowane. One już swoje przeżyły, teraz im się spokój należy, miłość, opieka
- effcien
- Kontakt:
dziekuje za slowa poparcia. zaczelam sie ostatnio zastanawiac, czy dobrze prowadze ich proces adopcyjny, ale naprawde wole z osobami chetnymi na bycie ich stalymi opiekunami rozmawiac o tym, co w razie co zrobia, gdy przyjdzie choroba. jesli ludzie poradza sobie, jak bedzie zle, to z pewnoscia poradza sobie, jak bedzie dobrze. a, jak wszyscy wiemy, choroby spadaja na swinki czesto niespodziewanie, kiedy sypie sie wszystko.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Effcien, wszystko jest w porządku, to normalne że chcesz dla nich jak najlepszego domu, z dobra opieką weterynaryjną. Stawiasz sprawę jasno i to jest w porządku. Niech się dziewczynom domek znajdzie 

- effcien
- Kontakt:
Dostałam wczoraj bardzo obiecującego maila od Pani Joli. Myślę, że to może być to. W końcu konkretny mail od osoby zgodnej z moimi oczekiwaniami, przynajmniej wstępnie. Uzgadniamy szczegóły i będziemy organizować WPA, jesli wszystko dobrze pójdzie. Trzymajcie kciuki! 

- effcien
- Kontakt:
Ogłaszam radosną nowinę, że Blanda i Cri są zarezerwowane dla Pani Jolanty L. z Rzeszowa.
Pani Jola przeszła pozytywnie wpa przeprowadzoną przez Misie, której serdecznie dziękuję za pomoc. Klatka już jest, świnki będą karmione CN. Pani otrzymała też wskazówki dotyczące karmienia świnek i ich pielęgnacji, wertuje także Caviarnię w poszukiwaniu info.
Świnki pojadą w kwietniu, ponieważ Blanda ma przed sobą operację, a p. Jola zaplanowany od dawna wyjazd zagraniczny. Ja pojadę do weta w przyszłym tygodniu, gdy skończę w końcu swoje codzienne wizyty u chirurga.

Świnki pojadą w kwietniu, ponieważ Blanda ma przed sobą operację, a p. Jola zaplanowany od dawna wyjazd zagraniczny. Ja pojadę do weta w przyszłym tygodniu, gdy skończę w końcu swoje codzienne wizyty u chirurga.
- Yavii
- Miejscowość: Leighton Buzzard
- Kontakt:
Re: Blanda i Cri [Warszawa] | rezerwacja
Ojej, super! Bardzo się cieszę, że przeszłam rozmowę pozytywnie
Misie to wspaniała, kompetentna, dziewczyna, której dziękuję za odpowiedzi na kwestie, które mnie interesowały, a nie byłam ich pewna.
Trzymam kciuki za operację Blandy - oby poszła pomyślnie i świnka szybciutko się po niej zregenerowała
Jeszcze przed wyjazdem spróbuję zorganizować transport, więc liczę na to, że maksymalnie do połowy kwietnia będę mogła je przywitać u mnie w domu i pokazać im ich nową "rezydencję" (chwała, że istnieje to forum, bo mam dzięki niemu pełno pomysłów w głowie)
Jeszcze raz dziękuję Effcien i Misie za rady i pomoc

Trzymam kciuki za operację Blandy - oby poszła pomyślnie i świnka szybciutko się po niej zregenerowała

Jeszcze przed wyjazdem spróbuję zorganizować transport, więc liczę na to, że maksymalnie do połowy kwietnia będę mogła je przywitać u mnie w domu i pokazać im ich nową "rezydencję" (chwała, że istnieje to forum, bo mam dzięki niemu pełno pomysłów w głowie)

Jeszcze raz dziękuję Effcien i Misie za rady i pomoc

- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Blanda i Cri [Warszawa] | rezerwacja
Fantastyczne wieści, tyle czekały, bidulki