Frania Mania[Katowice] rezerwacja
Moderator: silje
Re: Frania Mania[Katowice] WOLNE
W tym momencie jest już kliku chętnych.. Nie miałam jeszcze takich tymczasów i tak ciężkiego wyboru : 

-
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Frania Mania[Katowice] rezerwacja
"Maleństwa" już u mnie
Odbiór załatwiliśmy bez przeszkód, oby tak zawsze wszystko gładko się udawało!
A co do Mani i Frani, to piękne, radosne z nich prośki! I takie wielkie i tłuściutkie! Kiedy przeczytałem że mają ok. roku to na zdjęciach wydawały się takie drobniutkie... a to prawdziwe kolsy
Już się zaprzyjaźniły z nową klatką i wyposażeniem, piją, jedzą i pokwikują, jakby przyjechały do wykupionej rezerwacji. Niebawem wezmę się za łączenie ich z moimi staruszkami, ale boję się, że takie wielkie odpasione świnie po prostu wyrzucą "na bruk" moje chudzielce nie tylko z domku w klatce, ale i z samej klatki - i bez dostawienia dodatkowej klatki się nie obejdzie...
Tysiu, jeszcze raz dzięki za te śliczności!
Trzymaj za nas kciuki!

A co do Mani i Frani, to piękne, radosne z nich prośki! I takie wielkie i tłuściutkie! Kiedy przeczytałem że mają ok. roku to na zdjęciach wydawały się takie drobniutkie... a to prawdziwe kolsy

Już się zaprzyjaźniły z nową klatką i wyposażeniem, piją, jedzą i pokwikują, jakby przyjechały do wykupionej rezerwacji. Niebawem wezmę się za łączenie ich z moimi staruszkami, ale boję się, że takie wielkie odpasione świnie po prostu wyrzucą "na bruk" moje chudzielce nie tylko z domku w klatce, ale i z samej klatki - i bez dostawienia dodatkowej klatki się nie obejdzie...

Tysiu, jeszcze raz dzięki za te śliczności!

Trzymaj za nas kciuki!
-
- Kontakt:
Świntuszki zaaklimatyzowały się już w 100%. Mają cudny apetyt, obie wskakują bez problemu na domek w klatce oraz z reguły gardzą wchodzeniem i wychodzeniem z klatki po rampie, ponieważ o wiele szybciej jest po prostu z niej wyskakiwać 
Jak one to robią, będąc tak wielkimi i dobrze odżywionymi kluskami? DO tego to kudłate cudeńko jest tak chętne do kontaktu z opiekunem, daje się bez problemu głaskać i samo przyłazi po pieszczoty

Niestety, nie moge ich połączyć z moimi seniorkami, bo są zbyt słabiutkie i były strasznie gonione, dlatego nadal mieszkają w osobnych pokojach i tak chyba zostanie

Jak one to robią, będąc tak wielkimi i dobrze odżywionymi kluskami? DO tego to kudłate cudeńko jest tak chętne do kontaktu z opiekunem, daje się bez problemu głaskać i samo przyłazi po pieszczoty

Niestety, nie moge ich połączyć z moimi seniorkami, bo są zbyt słabiutkie i były strasznie gonione, dlatego nadal mieszkają w osobnych pokojach i tak chyba zostanie

Jakie tam kluski.. to maleństwa są
Szczególnie Frania
Mania jest wyjątkowo odważna, od pierwszego dnia u mnie wariowała. Trzymajcie się ciepło 

-
- Kontakt:
Tak dla porządku piszę, że obie świnki mają się świetnie, usilnie też tresują swoich opiekunów