Piękni jesteście, macie naprawdę dobry domek pełny żarcia... Czego chcieć więcej?
 Tylko nie pozabijajcie się o tę pietruszkę, bo chcę Was jeszcze razem zobaczyć
Moderator: pastuszek

:
 :  

.
.  . Natomiast jeśli chodzi o Bysia no cóż, posiadam bluzę typu "kangur" (jedna duża kieszeń na brzuchu) która została zaanektowana do słodkiego lenistwa połączonego z jeszcze słodszym spaniem, a jak duża jeszcze da tam ogóra to już pełnia szczęścia
 . Natomiast jeśli chodzi o Bysia no cóż, posiadam bluzę typu "kangur" (jedna duża kieszeń na brzuchu) która została zaanektowana do słodkiego lenistwa połączonego z jeszcze słodszym spaniem, a jak duża jeszcze da tam ogóra to już pełnia szczęścia  . W najbliższym czasie postaram się coś dla was nagrać z naszymi prośkami w roli głównej i zmuszę Mare do zrobienia paru zdjęć. Pamiętajcie dać sianka swoim świnkom!!
 . W najbliższym czasie postaram się coś dla was nagrać z naszymi prośkami w roli głównej i zmuszę Mare do zrobienia paru zdjęć. Pamiętajcie dać sianka swoim świnkom!!