Elvis&Freddy&Sanczo :) Nowe zdjęcia 18.09

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
AniBanani

Re: Elvis&Freddy&Sanczo :) Nowe zdjęcia z norki :D

Post autor: AniBanani »

Jak mój TŻ na polubudzie, właśnie analizę ćwiczy na egzamin poprawkowy jutro :rotfl:
Ja o weterynarii zawsze marzyłam,ale po tym co już tam przeszłam - szczególnie praktyki w rzeźni to płakać mi się nie raz chciało :cry:
Jeszcze nie wiem czy pogodzę to wszystko,ale najgorszy okres, kiedy muszę pracować jest od listopada do kwietnia, bo wtedy fundusze rodzinne się niestety osłabiają, bo cała rodzina zjeżdża do domu :?
Camelot jest prześliczny :love: Nie mogę się go już doczekać!
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Uczysz się i siedzisz na forum jednocześnie? :shock: Ja tak nie umiem, jak włączę kompa to nawet nie wiem kiedy 2-3h zlecą, dlatego przez weekend zapobiegawczo w ogóle go nie odpalałam :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
AniBanani

Dzima pisze:Uczysz się i siedzisz na forum jednocześnie? :shock: Ja tak nie umiem, jak włączę kompa to nawet nie wiem kiedy 2-3h zlecą, dlatego przez weekend zapobiegawczo w ogóle go nie odpalałam :lol:
Nie ja tylko mój TŻ :lol: On jest na polibudzie ja na przyrodniczym 8-) niestety analiza mu nie poszła, więc od 1 września p ma poprawkowe zajęcia no i jutro jakiś egzamin :twisted:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

To życzę mu powodzenia i dużo szczęścia, bo na poprawce najbardziej na to się liczy :lol: a jaki kierunek studiuje?
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
AniBanani

Informatyka, chce byś programistą. Ciężki ma ten kierunek, bo mimo,że nie jest jakoś super matematyczny, to mają najcięższą matematykę na całej polibudzie. Nawet Ci ,którzy są na matmie mają lżej. I np wczoraj rozwiązywał zadania z całkami potrójnymi i jak zadałam pytanie po co one w ogóle są to nie umiał odpowiedzieć :lol:
Lubię go mieć :rotfl: Rozwiązuje mi czasem zadania :rotfl:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

też miałam całki potrójne.. do dziś nie wiem po co one mi były :think: tak jak parę innych przedmiotów. Ann, ja weterynarii nie zazdroszcze, bo odpadłabym przy pierwszych zajęciach.. Mój wet miał takie zapędy kiedyś żeby ze mnie weta zrobić i kazał mi asystować przy zabiegach.. Tylko przy jednym byłam i zmieniłam marzenia :szczerbaty:
Gratuluję 4 prośka.. jeszcze tylko miech i będzie z Wami! :buzki:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Ann

Post autor: Ann »

AniBanani pisze:Nawet Ci ,którzy są na matmie mają lżej.
Oj uwierz mi, że nie :lol: kolega z informatyki chciał przepisać oceny na matmie to go wyśmiali :szczerbaty:

Gratuluję 4 prosiaczka :buzki:
elka_w

Post autor: elka_w »

Ale wy się tam rozmnażacie :D
Czekamy w takim razie na dużo dużo zdjęć :):)
AniBanani

Ann pisze:
AniBanani pisze:Nawet Ci ,którzy są na matmie mają lżej.
Oj uwierz mi, że nie :lol: kolega z informatyki chciał przepisać oceny na matmie to go wyśmiali :szczerbaty:

Gratuluję 4 prosiaczka :buzki:
Sa dwie informatyki. Na tej ,na ktorej jest TŻ matma jest trudniejsza ,a raczej najtrudniejsza na Poli. Nie wiem po co. :?
Ann

Post autor: Ann »

Pewnie jest na ppcie? ;) Mam nieco inne doświadczenia, ale nie będę się sprzeczać, bo wiadomo, że każdy zawsze uważa, że jego kierunek jest najtrudniejszy :lol:
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”