Żurek *16.12.18. Alfik *10.12.15. Miecio i pieski
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: ukryty Alfredzik przyczajony Żurek
Zdaj relację czy świnie zaczęły korzystać z piętra. Ja w weekend będę robić moim piętro i też się zastanawiam czy będą chciały z niego korzystać...
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
No więc znowu się wściekłam i pozmieniałam u miśków. Chyba muszę się częściej wściekać, bo korzystają na tym świnie
Gorzej z kontem bankowym... Kupiłam dziś wkrętarkę elektryczną, bo jak pomyślałam, że znowu mam wkręcać i wykręcać śruby śrubokrętem... Na szczęście korzystam z przyjemnością z konta M.....
W końcu od czego są faceci..
A więc:

Żurek wykazuje pełne zainteresowanie, Alfredzik raczej nie... Kąt nachylenia mniejszy, ręcznik zamieniłam na sztuczną trawę, którą mają też na drugich schodkach. No i drewniana półeczka-schody. Daszek obniżony o 9cm. Szal khaki (bardziej męski
)
A tu całość

Teraz jak nie wejdą, to chyba na sznurek uwiążę i będę wciągać (ojej, ale jestem okropna...
)

A więc:

Żurek wykazuje pełne zainteresowanie, Alfredzik raczej nie... Kąt nachylenia mniejszy, ręcznik zamieniłam na sztuczną trawę, którą mają też na drugich schodkach. No i drewniana półeczka-schody. Daszek obniżony o 9cm. Szal khaki (bardziej męski

A tu całość

Teraz jak nie wejdą, to chyba na sznurek uwiążę i będę wciągać (ojej, ale jestem okropna...

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Wkrętarka... Prezent mojego męża na drugą rocznicę ślubu. 800 zł. Nadal mnie konto bankowe boli
Ale przynajmniej jest czym komodę skręcić dla świnek 
Ładnie to u Was wyglada. Muszę P pokazać, to może go zazdrość weźmie i też coś pokombinuje

Ładnie to u Was wyglada. Muszę P pokazać, to może go zazdrość weźmie i też coś pokombinuje

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Super, że coś wymyśliłaś, oby chłopakom się podobało
Strzyga (mogę tak bez Pani? mam nadzieję się nie obrazisz
) ten Twój mąż to zazdrośnik straszny, jak nie świnek zazdrości to pięterek
ale to w niektórych przypadkach bardzo ale to bardzo dobrze 

Strzyga (mogę tak bez Pani? mam nadzieję się nie obrazisz

- Asita
- Kontakt:
Bez nabijania się!
Taką miałam wenę... Katiusha, po prostu jesteś zazdrosna... Jak chcesz, to też zrobię Twoim laskom takie schody, albo mogą odwiedzić moich chłopaków i zobaczyć, czy im się spodobają
Hm, ja się kiedyś dopomniałam o babski prezent, to M. mi sprezentował złotego motylka-wisiorek. Extra, tylko że ja nie noszę nic na szyję (źle się czuję, jak mam coś na szyi...). Po tylu wspólnych latach nie mógł mi kupić, nie wiem, pierścionka na przykład??
Pani Strzygo, no to moja wkrętarka była jednak troszkę tańsza

Hm, ja się kiedyś dopomniałam o babski prezent, to M. mi sprezentował złotego motylka-wisiorek. Extra, tylko że ja nie noszę nic na szyję (źle się czuję, jak mam coś na szyi...). Po tylu wspólnych latach nie mógł mi kupić, nie wiem, pierścionka na przykład??

Pani Strzygo, no to moja wkrętarka była jednak troszkę tańsza

Drogie diabelstwo, ale jakie piękne. I jakie przydatne.
A ta radość i duma w oczach męza... Warta każdych pieniędzy 

Odwiedziny najlepszym pomysłem
Nie nabijam się- na prawdę ładne
Ja jakiś czas temu sama sobie zakupiłam zestaw: wiertara z udarem i bajerami w stylu płynna regulacja obrotów, sds oczywiście, a jako dodatek wkrętarka w jednym pudle dołożona
I ten wybór wierteł i końcówek...Ale to jest Makita
i słono za to zapłaciłam ( trzynastka poszła prawie cała
)

Ja jakiś czas temu sama sobie zakupiłam zestaw: wiertara z udarem i bajerami w stylu płynna regulacja obrotów, sds oczywiście, a jako dodatek wkrętarka w jednym pudle dołożona

Ja jeszcze mojemu wkrętartki ani innych cudów techniki nie kupowałam, z tym, że on ma tego od nasrania i ciut ciut 

- Asita
- Kontakt:
Ja sobie sama muszę takie rzeczy sprezentowywać
Ale lubię sobie potem oglądać moje śrubokręciki i wiertełka
Dziś w castoramie przewalałam sterty listew, co by znaleźć mnie satysfakcjonującą, aż jakiś facet się mnie spytał, czego ja tam tak szukam. Powiedziałam mu, że takich listew dobrze wyszlifowanych (czyt. bez drzazg, co by łapeniek maleńkich nie raniły), ale facet, jak to facet XXI wieku, nie pomógł mi, tylko zaczął opowiadać, czego on szuka i że drzwi będzie konstruował. Co mnie jakieś drzwi faceta obchodzą? Ja tu schodki dla świń muszę skonstruować!