Czy Pucio jest jeszcze do adopcji? Do Torunia aż tak daleko nie mam, a razem z Foxikiem (moja świnka) zaczynamy myśleć nad kupnem świnki, natomiast w zoologicznym gdy byłam z tatą to sprzedawca odradził mi świnkę samca bo się niby pogryzą, a polecił mi samiczkę. A w razie ciąży gdyby zaszła to powiedział "to z tym to dogadamy się jakoś". Po powrocie z zoologicznego do domu. Zapytalam taty co sądzi o adopcji. Powiedziałam mu, że adoptujac świnkę ze SPŚM mam informacje dotyczące zdrowia świnki i ewentualnych przebytych chorobach. Dlatego teraz patrzę na świnki, które nie są samotnikami. I jeśli jest możliwość zarezerwowania tej świnki? Pokazywałam tacie Pucia i mówiłam ze jest w zbliżonym wieku do Foxika. Pozdrawiam, Natalia
Adoptuj! Pucio jest przepiękny Ja mam 2 samczyków i się nigdy nie gryzły. Jasne, że są kłótnie, ale tego się nie uniknie w żadnym towarzystwie
A facet z zoologa to niech spada....'jakoś się dogadamy'...co za typ...aż szkoda słów
Chcę chłopczyka adoptować. Sama mam 3letniego samczyka.Mój Dexter też szuka kolegi więc dobrze się składa. Myślę, że chłopaki się dogadają.
Wysłałam wiadomość na PW z numerem telefonu kontaktowym.
Proszę o kontakt na podany numer.
Pozdrawiam !