Feliks i Stefan, 1 rok, [Puławy] - już w DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Iceberg1976

Re: Feliks i Stefan, 1 rok, [Puławy]

Post autor: Iceberg1976 »

jutro jadę do Kielc po trzy staruszki, więc dodatkowo zabiorę chłopaków agi i już będą w domku :)
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Re: Feliks i Stefan, 1 rok, [Puławy]

Post autor: Cynthia »

Iceberg1976 pisze:jutro jadę do Kielc po trzy staruszki, więc dodatkowo zabiorę chłopaków agi i już będą w domku :)
Już jutro wycieczka do DS? Chłopakom gratulujemy
aga

Re: Feliks i Stefan, 1 rok, [Puławy] - już w DS

Post autor: aga »

chłopaki przespały noc spokojnie- maks ich pilnował śpiąc przy klatce. słyszałam,że coś zjadły i piły. dziś dalszy ciąg oswajania. :ok:
Mati_CK

Post autor: Mati_CK »

aga pisze:chłopaki przespały noc spokojnie- maks ich pilnował śpiąc przy klatce. słyszałam,że coś zjadły i piły. dziś dalszy ciąg oswajania. :ok:
Brawo! Brawo! :jupi: Gratuluję i bardzo sie cieszę ,ze sie wszystko udało i chłopaczki juz u Ciebie.Mam nadzieję,ze maksiu bedzie dbał o maluchów :laugh: .Musze je kiedyś odwiedzić i sie przywitać :D . Pozdrawiam!!!
aga

z chłopakami wszystko ok. śmiało biegają po klatkach. mają super apetyt - uwielbiają warzywka i zieleninkę. szczególnie Feluś jest kochany. Mniejszy,ale za to odważny i ciekawski. i lubi się przytulać! stefan jest jeszcze płochliwy. maksiu cały czas ich pilnuje i jak słyszy jakąś kłótnie to zaraz biegnie ich uspokoić. taka pokojowa natura! pozdrawiamy wszystkich! :peace:
Mati_CK

Post autor: Mati_CK »

aga pisze:z chłopakami wszystko ok. śmiało biegają po klatkach.:peace:
To widać,ze sie szybko zaklimatyzowały :D .Klatki uadało Ci sie jakoś połączyć? U mnie taki płochliwy do tej pory jeszcze jest Simba(młodszy),mam nadzieję,ze juz nie długo ;) :please:
aga

klatki połączone i chłopaki już śmiało po nich biegają. lubią szczególnie półeczkę z poduszeczką :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”