Elvis&Freddy&Sanczo :) Nowe zdjęcia 18.09

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Zablokowany
AniBanani

Re: Elvis&Freddy&Sanczo :) Nowe zdjęcia z norki :D

Post autor: AniBanani »

Ann pisze:Pewnie jest na ppcie? ;) Mam nieco inne doświadczenia, ale nie będę się sprzeczać, bo wiadomo, że każdy zawsze uważa, że jego kierunek jest najtrudniejszy :lol:
Dziekanem jest mój wujek i on też tak mówi :shock:
ANYA

Post autor: ANYA »

Gratuluje 4 swinki. Mam nadzieje, ze sie dogada z reszta :fingerscrossed:
Tez studiowalam informatyke i tez mialam te calki. Teraz studiuje informatyke w biznesie i na szczescie nie mam matmy :tired:
AniBanani

Ja mam z matmą taki problem wielki, że pamietam w Liceum ledwo zdałam :roll:
U nas dziś po raz setny bobowy problem. Tak się to wszystko w mate powciskało,że przy sprzątaniu dziś :roll: ręce mi opadły. Wystarczy,że Freddy zje plasterek ogórka więcej i boby są już miękkie
derwuś
Miejscowość: Wrocław/Dolny Śląsk
Kontakt:

Post autor: derwuś »

A jak tam kiciunia , byliście u weta , coś wiadomo co to za guzek :(
Obrazek
AniBanani

Derwuś to jest powiększony węzeł chłonny - tak myślałam, ale przez to,że był mały plus ma dużo sierści kot ciężko mi było ustalić co to za zmiana. Węzeł chłonny powiększony,bo mały ząbkuje - nic poważnego. Bardziej poważne jest to,że okazało się, że jest nie szczepiony - taka wspaniała hodowla...
AniBanani

Postaram się dziś wrzucić jakieś zdjęcia. Sanczo został poważnie zraniony przez któregoś z Gentelmanów ze swojej klatki. Tak ma rozciętą ranę,że wczoraj walczyłam z krwią, która się z niej lała. Spał z nami, bo w klatce wszystko by się do niego przyczepiło. On uwielbia z nami spać, bo się wtula we włosy i leżakuje z wyciągniętymi łapkami. Na jego ranę oczywiście zareagował Fado i wylizał go całego :lol: Nie wiem, co Fado ma z tym lizaniem golasa,ale jak go tylko zobaczy to od razu liże :lol:
Ogólnie muszę przyznać, że golaski to przecudowne świnki są.
Podziwiam to jak Sanczuś się przyzwyczaił. Na poczatku uciekał od nas, chował się, a teraz sam przychodzi do głaskania. Cały się trzęsł jak galareta, gdy go smarowałam kremem, a teraz się wykłada. Zjada najwięcej ze wszystkich, pochłania takie ilości warzyw i VL,że spokojnie można powiedzieć, że je za trzech :lol:
Co najważniejsze brany na łóżko czy na wybieg ani nie sika, ani nie bobczy, a jeśli już będzie bobek to w jednym miejscu je robi - mądra z niego świnka.
Uwielbiam ich wszystkich,ale zdecydowanie Sanczo jest teraz faworyzowany przez TŻ za jego mądrość co do "tych" spraw :lol: 8-)
W takie deszczowe dni zawsze włącza mi się tęsknota za Psotką no i Szczęściem.
Szczególnie gdy nie mam nic innego w głowie.
zieloneczka

Post autor: zieloneczka »

Ah, zazdroszczę ci takiego miziaka. :D M
Awatar użytkownika
awa39
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: awa39 »

może kup Fado lizaka :rotfl: widziałam, że Twój USTeddy ma rezerwację to przez Ciebie?
AniBanani

Tak rezerwacja jest dla mnie :love: Co chwila dostaję jego nowe zdjęcia z hodowli :lol:
Fado całymi dniami nic nie je tylko lize świnkę. To jest pies anoreksja. Od 7 lat jest problem z jedzeniem. Jednego dnia je royal canin, drugiego purine, trzeciego wszystko fe i potem jedzenie kota zaczyna mu smakować.. Ehh masakra. Co chwila spada mi z wagi... Ostatnio znalazłam mu karmę, którą jadł,ale oczywiście.. już nie smakuje :o Najgorsze jest to,że on nie może jeść jedzenia 'mokrego" bo ma ogromny problem z układem pokarmowym i od razu jest rozwolnienie albo zatwardzenie i lekarz.
Awatar użytkownika
awa39
Miejscowość: Bydgoszcz
Kontakt:

Post autor: awa39 »

on po prostu ma za dobrze - mówię o Fado , jak możesz to wrzuć choć jedną fotkę tego Twojego przyszłego słodziaka
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”