Nr adopcyjny: 1993
Status: do adopcji (razem z Tosią)
Miejscowość, w której przebywa zwierzę: Warszawa
Historia zwierzęcia, przebyte choroby: Przyjechała wraz z kumpelą z Mysłowic, obie zostały przekazane SPŚM z powodu kłopotów ze zdrowiem ich opiekunki. Wyglądają na zdrowiutkie, są obie ślicznie odżywione, futerko się świeci, a pazurki krótko przycięte (29.04 idziemy jeszcze do weta, żeby się upewnić co do doskonałej kondycji obu). Nic mi nie wiadomo o żadnych chorobach.
Dieta: Jako podstawa diety – sianko od pana Roberta

Dodatkowe informacje: Przyjazna ludziom, choć dominująca w parze, gadająca, gruchająca, ale całkiem spokojna prośka. Daje się głaskać, podchodzi po kawałek ogórka, pokłada się na kolanach, lubi siedzieć w hamaku. Czasem sobie podskoczy, czasem pogoni Tosię, ale awantur nie wszczyna. Wypuszczona na wybieg chętnie zwiedza, całkiem odważna i ciekawska z niej istotka.
Kto wydał zgodę na założenie wątku: Cynthia
Kontakt: PW na forum
Marlenka pod hamakiem
Imię: Tosia (gładkowłosa, tricolor)
Nr adopcyjny: 1994
Status: do adopcji (razem z Marlenką)
Miejscowość, w której przebywa zwierzę: Warszawa
Historia zwierzęcia, przebyte choroby: Przyjechała wraz z kumpelą z Mysłowic, obie zostały przekazane SPŚM z powodu kłopotów ze zdrowiem ich opiekunki. Wyglądają na zdrowiutkie, są obie ślicznie odżywione, futerko się świeci, a pazurki krótko przycięte (29.04 idziemy jeszcze do weta, żeby się upewnić co do doskonałej kondycji obu). Nic mi nie wiadomo o żadnych chorobach.
Dieta: Jako podstawa diety – sianko od pana Roberta

Dodatkowe informacje: Troszkę nieśmiała, ale nie rzuca się w panice do ucieczki na mój widok (jak moje poczwórne labo-wariaty). Gada, grucha, terkocze, lubi schować się do norki, ale daje się głaskać. Myślę, że się ośmieli, jak się oswoi z nowym miejscem. Poza tym ma śliczne oczy i jest doskonale zbudowana - typ świnkowej sportsmenki-lekkoatletki, czyli piękna obła sylwetka i silne, szybkie nóżki.
Kto wydał zgodę na założenie wątku: Cynthia
Kontakt: PW na forum
Tosia w paski
Attention! Pozor! Achtung! внимание! Uwaga! Jako Dom Tymczasowy – czyli osoba najlepiej znająca powyższe świnki, ich charakter, zwyczaje, potrzeby – zastrzegam sobie prawo do wyboru przyszłego domu i odrzucenia ewentualnych kandydatów, jeśli uznam, że nie spełnili postawionych wymagań. Umowa adopcyjna obligatoryjna bezdyskusyjnie! Z góry ostrzegam, że wybiorę tylko idealny dom. Howgh!