Dobra, to ja już tłumaczę - mamy 5 samczyków:
1) Czarny o imieniu
Szczęściarz na 99% ma już rezerwację i z uwagi na to, że ta osoba baaaaaaaaaaaaaardzo długo czeka na jakiegokolwiek świneczka ze Stowarzyszenia, to miała prawo pierwowyboru.
2)
Zębuszek. Zębuszek zostaje na DT w Warszawie, dokładnie to już umieściłam go u koleżanki od królików, bo tam może swobodnie czekać na domek, a u mnie nie.
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... 887#p24293
Wątek już jest, zatem Warszawiacy mogą się już o niego bić
3)
Lejek - największy i najbardziej ruchliwy. Młody byku. Pojedzie do Bydgoszczy i pewnie tam Odeta wwybierze mu jeden z DSów. Nie wiem czy będę mu zakładać wątku, bo się wszyscy rzucą, a po co jak Odeta już kogoś ma. Za to mam jego zdjęcia i wyślę jej mailem niech działa dzielna dziewczyna
4)
Bączek - brązowo-czarny. Drobny i wystraszony. Bardzo ładniutki i grzeczny. Też nie widzę sensu zakładania wątku, za to ma już chłopak sesję zdjęciową i trafi na jeden z DSów Odety.
5)
Lisek - rudy z białą strzałką. Ta sama sytuacja co z 3 i 4 - wg mnie nie ma sensu robić roboczego wątku, jak chętni są.
Podział 3,4 i 5 pozostawiam Odecie. Na razie nie ma żadnej agresji, ale to początki
Podsumowując:
3 szt jadą do Bydgoszczy po 22.09, bo wtedy mamy transport via Dawenna
2 szt zostają u mnie/koleżanki z PK (to sąsiadka, a ja tam jestem dwa-trzy razy dziennie

Nie, króliki ich nie widzą jakby ktoś sie obawiał

)
Co dalej, kiedy następna partia NIE WIEM, nie mnie pytajcie, ja tu tylko kuwety sprzątam