Ania i Hania [Poznań] - zamieszkały w Warszawie

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Siniak

Re: Dwie urocze dziewuszki [Poznań]

Post autor: Siniak »

Ale Wy musicie mieć duże domy :) Mi się ledwo klatka 80 cm mieści :D
Awatar użytkownika
llenka
Miejscowość: ŁÓdź
Kontakt:

Post autor: llenka »

kwestia przemeblowania :D
moje futrzasta Cysia zaprasza na jej kątek internetów :meeting:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=3544
Siniak

Post autor: Siniak »

Proponowałam mamie przesunięcie szafy i usunięcie jednej i oczywiście była odmowa ;) :D
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

No właśnie ja mam trójkę w 120, jednego aspołecznego świnka w 120 i jednego świnka któremu trzeba skombinować towarzystwo w zagrodzie 100 i zdecydowanie tylko aspołeczny świń ma tyle miejsca, że wszystko się mieści.

Siniak nie mamy dużych domów w większości wypadków, każda z nas pewnie mówiła kiedyś tak jak Ty, że więcej się nie zmieści ;) Ja mam dwa pokoje i jedną klatkę w salonie, drugą w kuchni a zagrodę 100x50 w sypialni. To po prostu taka choroba świnkowa, w pewnym momencie wszystko się świnkom oddaje :roll: Tylko większość z nas nie mieszka z rodzicami lub sami są rodzicami, więc nikt nam nie może powiedzieć nie.
polin

Post autor: polin »

jakie laski :) szkoda, że do adopcji tylko razem bo baaaardzo chętnie przygarnąłbym jedną z nich do mojej pięknisi.
Pozdrowienia dla dziewczyn :buzki:
AnitaEwelina

Post autor: AnitaEwelina »

Bardzo fajne obie świneczki :) Czekamy na odpowiedź w sprawie Bezy i Kremówki. Jeśli odległość będzie przeszkodą to zgłosimy się po te dwie damy :)
Justek

Post autor: Justek »

Ale one są piękne! :love:
Awatar użytkownika
martu.ha
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: martu.ha »

Cudne są one! Bardzo dobrze, że do adopcji razem- unikną stresu związanego z rozdzieleniem z rodziną i łączeniem z inną świnką. Dwie cudne dogadane siostrzyczki :love:
Dałabyś jakieś zdjęcie, napatrzeć się nie idzie :)
Marta_K

Post autor: Marta_K »

Niedługo coś wstawię, muszę pozgrywać zdjęcia z aparatu i uzbroić się w cierpliwość do mojego zepsutego kompa i na pewno pokaże jakie są piękne ;-)
Tymczasem ewidentnie widać jakie charakterki mają dziewczynki. Słoneczko jest odważniejsza. Ma dużo do powiedzenia, nie trzeba jej długo namawiać do jedzenia na rękach. Ona podchodzi do prętów klatki i wyciąga ciekawski pyszczek do mnie i do innych prosiaków. Kołnierzyk (Królewna) jest bardziej zamknięta w sobie. Nie podchodzi sama do człowieka, ucieka od ręki, na spacery po klatce raczej udaje się po nocy, w dzień śpi sobie w domku, pozostawiając życie wśród ludzi i innych Słoneczku ;-)
Marta_K

Re: Ania i Hania [Poznań]

Post autor: Marta_K »

Dziewuszki mają się dobrze, nadaliśmy im w końcu imiona, bo tak jakoś nie pasowały nam te ich tymczasowe "ksywki" ;-)
I tak oto "Słoneczko" - stało się Anią a "Kołnierzyk"- Hanią ;-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”