Tazos & Cheetos [*] & Malwinka - Tazos chory
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Tazos&Cheetos - przewrót klatkowy
Bo wyciąganie siana przez pręty klatki jest passe! 

Ooo bardzo kreatywny.
Dawno mnie oduczył myślenia: na pewno tego nie zrobi. Na pewno zrobi, pytanie tylko, kiedy na to wpadnie.
Mądry prosiak, po mamusi

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Im trudniej jedzenie zdobyte (albo ukradzione
) tym bardziej smakuje 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Ostatnio miałam mało czasu i na hołubienie prosiaków, i na forum, i na wszystko.
Ale już chyba oficjalnie mogę ogłosić: zamieszkany z prosiołkami nad morzem
Mój plan szukania pracy na odległość się powiódł 
Ale już chyba oficjalnie mogę ogłosić: zamieszkany z prosiołkami nad morzem

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Łoł łoł, a gdzie konkretnie?
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Gdzieś w Trójmieście, pozostaje mi jeszcze znalezienie jakiegoś lokum - przyjaznego zwierzakom 

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Ha! No to czekam na nowiny, jak, gdzie i kiedy 

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Wspaniale!
a jak będziecie szukać w Warszawie, to mam do wynajęcia bardzo miłe, przytulne, świeżo odremontowane i co najważniejsze! bardzo przyjazne świnkom mieszkanie
a jak będziecie szukać w Warszawie, to mam do wynajęcia bardzo miłe, przytulne, świeżo odremontowane i co najważniejsze! bardzo przyjazne świnkom mieszkanie

Kurczę...myślałam, że będę miała więcej czasu, a tu non stop na deficycie...
Ale! Udało mi się znaleźć mieszkanie, więc nie będziemy mieszkać z prosiaczkami na plaży
Wczoraj popatrzyłam na tych moich oszołomów i zarządziłam wycieczkę do weta, żeby im profesjonalnie obciachał pazury. Cheetos jest idealny pod tym względem, od ostatniego obcięcia nawet nie wszystkie trzeba było skracać. U Tazosa jak zwykle masakra - najgorzej, że mu się pazury zawijają (te zewnętrzne), no i połowa czarna.
Byliśmy u takiego naszego weta pod blokiem, co to specjalistą nie jest świnkowym, ale powiem Wam, że ma takie serducho do zwierząt, że zawsze jestem w szoku. Teraz też, ze świnkami pogadał, wytarmosił je, mało że nie wycałował
Świnki poważone, waga się trzyma, przerzuciłam je teraz na CC, ale jak się skończy, to wrócimy do trovetu.
Jak znajdę chwilę (mam nadzieję) to zrobię im jakąś sesyjkę.
Ale! Udało mi się znaleźć mieszkanie, więc nie będziemy mieszkać z prosiaczkami na plaży

Wczoraj popatrzyłam na tych moich oszołomów i zarządziłam wycieczkę do weta, żeby im profesjonalnie obciachał pazury. Cheetos jest idealny pod tym względem, od ostatniego obcięcia nawet nie wszystkie trzeba było skracać. U Tazosa jak zwykle masakra - najgorzej, że mu się pazury zawijają (te zewnętrzne), no i połowa czarna.
Byliśmy u takiego naszego weta pod blokiem, co to specjalistą nie jest świnkowym, ale powiem Wam, że ma takie serducho do zwierząt, że zawsze jestem w szoku. Teraz też, ze świnkami pogadał, wytarmosił je, mało że nie wycałował

Świnki poważone, waga się trzyma, przerzuciłam je teraz na CC, ale jak się skończy, to wrócimy do trovetu.
Jak znajdę chwilę (mam nadzieję) to zrobię im jakąś sesyjkę.