Churchill i Thatcher [Bielsko-Biała] - W DS
Moderator: silje
Re: Churchill i Thatcher [Bielsko-Biała] - REZERWACJA
A oni nie mogą się doczekać swojego domku! 

Najwazniejsze ze nie sa tego swiadome i na ten moment jest im dobrze 

Chłopcy właśnie zostali zważeni i... jestem w lekkim szoku.
Churchill 960, a Thatcher tylko 760, czyli tyle, ile w dniu przyjazdu do mnie. Wygląda na to, że tak jak mówiła Pani doktor - on chyba po prostu jest taki drobny. Mimo to podsypię im trochę płatków owsianych, może zasmakują
Churchill 960, a Thatcher tylko 760, czyli tyle, ile w dniu przyjazdu do mnie. Wygląda na to, że tak jak mówiła Pani doktor - on chyba po prostu jest taki drobny. Mimo to podsypię im trochę płatków owsianych, może zasmakują

To będzie jedna kluska
A ile powinna ważyć zdrowa świnka?

To zależy. Ja zawsze uważałam, że dorosły samiec powinien ważyć koło kilograma. Ale ostatnio na kontroli pani doktor powiedziała, że zdarzają się odstępstwa od normy, a Thatcher nie wygląda na zabiedzoną, tylko po prostu drobną świnkę 
Także ja bym nie panikowała, tylko zwyczajnie go karmiła. Może troszkę płatków owsianych co jakiś czas.

Także ja bym nie panikowała, tylko zwyczajnie go karmiła. Może troszkę płatków owsianych co jakiś czas.
Nawet mi do głowy nie przyszło, że coś mu dolega
Po prostu szlachetny z niego osobnik, a nie klucha pospolita 

Dokładnie 
Ja się martwiłam strasznie, ale jego brat, który jest w DS, też był maleńki... Je normalnie, nawet powiedziałabym, że jego tempo spożywania jest ponadprzeciętne (zwłaszcza siano), także może jeszcze trochę urośnie

Ja się martwiłam strasznie, ale jego brat, który jest w DS, też był maleńki... Je normalnie, nawet powiedziałabym, że jego tempo spożywania jest ponadprzeciętne (zwłaszcza siano), także może jeszcze trochę urośnie

Prosimy do uratowanych, chłopcy już w DS! 

Re: Churchill i Thatcher [Bielsko-Biała] - W DS
Chłopcy w porządku. Biegają po klatce i prz?stawiają wystko, nic nie może zostać na swoim miejscu. Powoli staram się zdobyć ich zaufanie, bo jak narazie uciekają przed ręką w popłochu, z prędkością światła. Ale postępy małe sa. Wczoraj nawet odważyły się jeść w mojej obecności, bo wczesniej to tylko jak odeszlam od klatki.
Re: Churchill i Thatcher [Bielsko-Biała] - W DS
Chłopcy potrzebują wiele cierpliwości, nam też trudno było ich okiełznać. Ale to tylko kwestia czasu