Wszystkie Kluski znalazły już nowe rodziny! <3

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
Meg
Moderator globalny
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Re: Małe Kluski już na świecie <3 [LUBLIN/KRAKÓW]

Post autor: Meg »

Przynosimy dobre wieści! :mrgreen:
Kluska była dziś na kontroli- zgryzu idealnego nie ma, ale nie jest to na tyle nieprawidłowa paszcza, żeby trzeba było ją chirurgicznie opracowywać. Mamy przyjść na kontrolę za tydzień. :)

Kolejna wiadomość jest równie dobra- Klusce z Klusinką szykuje się wymarzony DS :love: !!

Domku za to szukamy w trybie pilnym dla Kluska. Klusek za tydzień musi zostać oddzielony od mamy, dlatego poszukujemy mu kumpla (płci oczywiście męskiej, jak na kumpla przystało). :fingerscrossed:

A z takich innych wieści, żeby nie było zbyt kolorowo... to mogę dodać, że zalałam dzisiaj własną pralką pół kamienicy, do tego nieświadoma posiadania basenu w przedpokoju rozwaliłam sobie doszczętnie kolano. :glowawmur:
rekinek

Re: Kto pokocha małego Kluska? [LUBLIN/KRAKÓW]

Post autor: rekinek »

Piękne zdjęcia:))
Casablanca

Post autor: Casablanca »

Tak, świnki przepiękne. Jak się mają maluchy? I jak kolano? ;)
Skiper20

Post autor: Skiper20 »

Chciałbym dowiedzieć się czy Klusek jest jeszcze wolny i czy ma obecne fotki. pozdrawiam.
Casablanca

Witam, jestem zainteresowana adopcją Kluska.
Mieszkam w Bieruniu, mogę podjechać do Krakowa. ;)
Chciałabym towarzysza dla mojego 1,5 rocznego prosiaczka. Mam nadzieję na ich wzajemną akceptację :)
Widzę jednak, że nie tylko mnie spodobał się Klusek :(
Awatar użytkownika
Meg
Moderator globalny
Miejscowość: Kraków
Kontakt:

Post autor: Meg »

Kluska z Klusinką wyjechały dzisiaj do DS :mrgreen: A w domu nagle cicho i pusto...

Zrobiliśmy pożegnalne zdjęcie, chociaż dziewczyny nie były zachwycone :P
Obrazek

Klusek początkowo bardzo rozpaczał, ale przy pomocy cykorii i sporej ilości ogórka dał się przekonać, że świat się nie kończy. Jeszcze. Dodatkowo przestawiłam bliżej do niego klatkę świnkowych ciotek i to już Kluska całkiem wyluzowało. :) Chociaż naprawdę widać, że tęskni.
Musi wytrzymać jeszcze 2 tygodnie w pojedynkę, a potem jeśli wszystko pójdzie po naszej myśli, zamieszka u Casablancy. :mrgreen:
Casablanca

Re: Wszystkie Kluski znalazły już nowe rodziny! <3

Witaj Meg!
:jupi: Czekamy z niecierpliwością na prosiaczka razem z Feliksem :świnka1: :świnka2:
Co słychać u małego Kluska? Jak mu się rośnie? Jak zdrowie? I jak samopoczucie, czuje się jeszcze samotny?
Jak tam Kluska z Klusinką, są jakieś wieści?
Można zobaczyć jakieś aktualne zdjęcia?
Casablanca

Prosiaczek Klusek i świnka Feliks coraz lepiej się dogadują :jupi: Jeszcze czasem się dąsają, prztykają, ale wygląda, że jesteśmy na dobrej drodze do towarzyszenia sobie :świnka1: :świnka2:
Chyba pora zdać dłuższą relację i pokazać jakieś zdjęcia.
Kuki12

Post autor: Kuki12 »

To wkońcu samczyk czy samiczka bo jest w dziale samczyki a pisze że samiczka :?:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”