Gołubie Kaszubskie - między Kartuzami i Kościerzyną.
Godzinę jazdy od Gdyni.
Kociaki cudne. Ciotka Martu.ha zaopatrzyła je świetnie we wszystko - jedzenie, mleczko... siedzą sobie w Casicie, kotluja się i ogryzają swoje ogony. Pospały godzinkę i znowu się przewalają.

Dwa kociaki z Gołubia zamieszkaly u Ani.D (Warszawa)
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Dwa kociaki z Gołubia - wolne!
Dzisiaj koty zostały odrobaczone, co spowodowało na poczatku doznania zapachowe (oj!), a potem bardzo wielkie kocie szczęście 

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Jezuuu jakie piękne  Jak ja bym takiego chciała! Mąż jak by zobaczył to by nie dał mi spokoju
 Jak ja bym takiego chciała! Mąż jak by zobaczył to by nie dał mi spokoju  Lepiej mu nie będę ich pokazywać..
 Lepiej mu nie będę ich pokazywać..

Jak ja bym takiego chciała! Mąż jak by zobaczył to by nie dał mi spokoju
 Jak ja bym takiego chciała! Mąż jak by zobaczył to by nie dał mi spokoju  Lepiej mu nie będę ich pokazywać..
 Lepiej mu nie będę ich pokazywać..- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Tak serio, to to będą ładne koty - kotka buras, nieduży - po matce i babce  , kotek większy i ciekawie umaszczony. bardziej puchaty. Dr Judyta stwierdziła, że są bardzo zdrowymi kociakami. Nie mają ani kataru, ani innych dolegliwości. Odrobaczanie odbyło się wczoraj, dzisiaj maluchy są zdecydowanie szczęśliwsze i dosłownie łażą po suficie klatki.
, kotek większy i ciekawie umaszczony. bardziej puchaty. Dr Judyta stwierdziła, że są bardzo zdrowymi kociakami. Nie mają ani kataru, ani innych dolegliwości. Odrobaczanie odbyło się wczoraj, dzisiaj maluchy są zdecydowanie szczęśliwsze i dosłownie łażą po suficie klatki.

, kotek większy i ciekawie umaszczony. bardziej puchaty. Dr Judyta stwierdziła, że są bardzo zdrowymi kociakami. Nie mają ani kataru, ani innych dolegliwości. Odrobaczanie odbyło się wczoraj, dzisiaj maluchy są zdecydowanie szczęśliwsze i dosłownie łażą po suficie klatki.
, kotek większy i ciekawie umaszczony. bardziej puchaty. Dr Judyta stwierdziła, że są bardzo zdrowymi kociakami. Nie mają ani kataru, ani innych dolegliwości. Odrobaczanie odbyło się wczoraj, dzisiaj maluchy są zdecydowanie szczęśliwsze i dosłownie łażą po suficie klatki.- Lilith88
- Kontakt:
Widać że będą ładne a kocurek to normalnie mój kot marzenie  Gdybym się nie bała że mi świnki zje to na pewno bym takiego chciała a że się boję to trzymam kciuki za wspaniały domek
 Gdybym się nie bała że mi świnki zje to na pewno bym takiego chciała a że się boję to trzymam kciuki za wspaniały domek 

Gdybym się nie bała że mi świnki zje to na pewno bym takiego chciała a że się boję to trzymam kciuki za wspaniały domek
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Nie bój nic, świnek koty nie jadają! Wyjątkowo raz się zdarzyło kiedyś, że zeżarł u kogoś świńskiego noworodka. 
Ktoś to tłumaczył, że po pierwsze koty nie identyfikują świnek jako naturalnych "wrogów" - bo obszary naturalnego występowania tych gatunków się nie pokrywają (Eurazja - Ameryka Południowa), a po drugie - świnki są po prostu za duże dla kota.

Ktoś to tłumaczył, że po pierwsze koty nie identyfikują świnek jako naturalnych "wrogów" - bo obszary naturalnego występowania tych gatunków się nie pokrywają (Eurazja - Ameryka Południowa), a po drugie - świnki są po prostu za duże dla kota.
- martu.ha
- Kontakt:
dokładnie
natomiast chomiki, myszki i norniczki niestety są poważnie zagrożone, chociaż nie ze strony takich maleńtasów

natomiast chomiki, myszki i norniczki niestety są poważnie zagrożone, chociaż nie ze strony takich maleńtasów
- Lilith88
- Kontakt:
Ale bez opieki ich nie zostawię razem a ja mam świnki wolnowybiegowe nie chciałabym im ograniczać wolności przez pojawienie się nowego zwierza  Sama nie wiem :/ kusicie
 Sama nie wiem :/ kusicie 

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
No bez opieki to na pewno. Musiałabyś mieć możliwość oddzielenia pomieszczeń.

- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Dwa kociaki z Gołubia - wolne! (Wawa) - imię dla kotki!
Uwaga! Ogłaszam konkurs na imię dla kociaka - dziewczynki. Chłopca postanowiłam nazwać Szadi - czyli po kaszubsku potargany. 
Dla dziewczynki propozycje: Szaza, Szura, Szyszka? Kto jeszcze ma pomysł?
https://youtu.be/XNvAgDQYydo

Dla dziewczynki propozycje: Szaza, Szura, Szyszka? Kto jeszcze ma pomysł?
https://youtu.be/XNvAgDQYydo