GWIAZDOR / Mińsk Mazowiecki /rezerwacja

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Pani Strzyga

Re: GWIAZDOR /kwarantanna/ Mińsk Mazowiecki

Post autor: Pani Strzyga »

Świetne wieści :love:
Awatar użytkownika
Marikaaa
Miejscowość: W-wa
Kontakt:

Post autor: Marikaaa »

Gaja pisze: - wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia: do adopcji solo do innego samica lub wykastrowanej samicy; ;
No to ma być solo, samica czy samica? ;) A tak na poważnie, to ciekawa jestem bardzo, jak on będzie, już po kwarantannie oczywiście, reagował na inne świnki? :)
Teraz: Grunia od 19.07.2023 + ...
Nasz wątek: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5805 :)
Dawniej: Mała, Orzeszek, Czarnulka, Naleśnik, Nicek, Wicherek, Florek, Zdzisio, Grusia
Gaja
Miejscowość: Mińsk Mazowiecki
Kontakt:

Post autor: Gaja »

Marikaaa pisze:
Gaja pisze: - wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia: do adopcji solo do innego samica lub wykastrowanej samicy; ;
No to ma być solo, samica czy samica? ;) A tak na poważnie, to ciekawa jestem bardzo, jak on będzie, już po kwarantannie oczywiście, reagował na inne świnki? :)
Solo - bo ode mnie idzie do adopcji sam... ale ma być w DS z kolegą lub wykastrowaną koleżanką. Często się praktykuje, że do adopcji idą świnki parami, stąd ten dopisek "solo", ale masz rację, Marikaaa, zrobiłam błąd - poprawię - dzięki :buzki: .

Ja nie próbowałam go łączyć z moimi świnkami - raz, że kwarantanna, a dwa, że u mnie same samice ( co prawda i kastrowane też mam, ale nie rozdziela się przecież zgodnych par). Gwiazdor całe życie był sam...w stosunku do człowieka jest najmilszą świnką pod słońcem, a jak będzie się dogadywał z innymi osobnikami tego samego gatunku - przekonam się już niebawem, bowiem oto najświeższe wieści:
dziś Gwiazdor wybrał się na gościnne występy - został zaproszony do dwóch fajnych kolegów - zobaczymy jak na nich zareaguje. Jeśli się z nimi zaprzyjaźni, będzie miał nowy domek :D .
Przenosimy wątek do zarezerwowanych :jupi:
Awatar użytkownika
Marikaaa
Miejscowość: W-wa
Kontakt:

Re: GWIAZDOR / Mińsk Mazowiecki /rezerwacja

Post autor: Marikaaa »

Super, :)
Teraz: Grunia od 19.07.2023 + ...
Nasz wątek: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5805 :)
Dawniej: Mała, Orzeszek, Czarnulka, Naleśnik, Nicek, Wicherek, Florek, Zdzisio, Grusia
xPaulina

Post autor: xPaulina »

Kiedy prosiaczek jedzie do nowego domku? Nadal zarezerwowany czy może już wolny? :love:
Gaja
Kontakt:

Gwiazdor dogadał się bez problemu z nowymi współlokatorami ( fajny chłopak z niego :love: ). "Tkwi" ciągle w zarezerwowanych, bo nowy DS jest w trakcie przeprowadzki, a jest to poważniejsza sprawa, i teraz Gwiazdor, wraz z tymi nowymi kolegami, przebywa u cioci Dawenny (również w Mińsku ).
Jak będę pewna, że się już Gwiazdor przeprowadza, a powinno to być już nie długo, przeniesiemy wątek do uratowanych. Dziękuję Dawennie za przejęcie opiekę nad nim :buzki:
Gaja
Kontakt:

Gwiazdor w DS. Przenosimy do uratowanych :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”