myślę, że chęci to pół sukcesu. Liczy się też to czy go bardzo boli. Może chcieć ale ból jest tak silny, że pyszczkiem boi się poruszyć. Wydaje mi się, że dla świnki najniebezpieczniejszy jest właśnie przerost zębów. Nie chcę wyrokować ale dużo też zależy od weterynarza. Na siłe i bez praktyki można zrobić więcej złego niż dobrego. Niestety świnka nie wie, że ma otworzyć pyszczek na zawołanie . Fisiaczku kochany Jesteś mi szczególnie bliski
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14 Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Nataszko jestem z Tobą. Ja już chyba nie będę chciała w przyszłości więcej świnek. Za bardzo się przywiązuje i później zbyt długo rozpaczam jak odchodzą. Po ostatniej akcji z Aishką nie odważyłabym się kupić llub zaadoptować kolejnej świnki a później szukać jej domu, gdyby miały się nie dogadać. Fisiaczku kochany zdrówka a dla Ciebie Natasza wytrwałości
Dzięki kochana, dziewczyny całują fisia po główce bo widzą że jest chory
transporter przygotowałam, włożyłam mu podusie sowy od cioci Pastuszka.
Pozostaje czekać. Musi byc dobrze
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14 Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Filipek schudł od wczoraj 10 g . Ale z narkozy się pięknie wybudził i jest wszystko ok. W poniedziałek jedziemy do wrocka na RTG szczęki Fisia czy czasem nie ma czegoś z korzeniem czy coś, bo korekte ząbków ma zrobioną ale ma wydzielinę zielona+leukocytozę i możemy podawac antybiotyk i czekac az zadziała ale w poniedziałek to sprawdzimy na RTG od czego to . Trzymajcie kciuki. Tymczasem dwa antybiotyki + kroplówka
dziekuję kochana te dwa dni czekania na narkoze były koszmarem. Mam tylko nadzieję, że we Wrocławiu nic strasznego nie usłyszę a mój Ptyś zacznie jeść. I znowu będzie okrągłą kulką. A tu kilka fotek. Wcześniej nie miałam siły nic dodawać bo stres mnie zżerał.
Śpioszek Kofisia
Bianeczka palżing lezing
Pepucha
Mój chudziutki Ptyś w trakcie dokarmiania
Kofi i Klementyśka
Dziewuszki
Leżakowania ciąg dalszy
są tak samo moje jak Twoje, w końcu jesteśmy rodziną
fi pospał u mnie na rękach na termofrku. dokarmiony idziemy spac a jutro kroplówka
Mały postęp ale jest. Filip dostał miękkiego liścia jarmużu, posiekałam na drobne kwadraciki i jadł podobnie z liściem selera naciowego. Widac że ciężko mu się je bo nie wcina jak zawsze ale je. Teraz jadę po tabletki dla niego a o 11 kroplówka. Jedz ptysiu!