Blanka (DS) i Michasia (DS) - [Poznań]
Moderator: silje
- joanna ch
- Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
- Kontakt:
Re: Blanka i maluszki (2) [Poznań]
ale myszeczki malutkie
piękne
A mamusia jak zazdrośnie patrzy w aparat 

Boziu ta na 99% samiczka jest śliczna.. Kiedy czuje sie pierwsze ruch maluchów w śwince???
- Monalisa
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
No. Jak ją przełożyłam do kontenerka jako pierwszą (żeby klatkę posprzątać), to się wydarła i uspokoiła się dopiero jak młode były znowu z niąjoanna ch pisze:ale myszeczki malutkiepiękne
A mamusia jak zazdrośnie patrzy w aparat

Z tymi ruchami młodych to ja nie wiem, wydaje mi się że po kilku tygodniach. Nejvii jest bardziej w temacie
Małe pampry coraz bardziej aktywne. Próbują jedzonka, popkornują i skaczą po biednej mamusi

Ostatnio zmieniony 20 lip 2015, 20:07 przez Monalisa, łącznie zmieniany 1 raz.
DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
Bo ja juz nie wiem czy ta moja jest w ciąży czy poprostu gruba... Nic nie czuje.. Poprostu wolałabym żeby nie miała młodych biedaczka.. 

Palpitacja, zawał! C-u-d-e-ń-ka! Witamy na świece okruszki!!!

- Monalisa
- Kontakt:
Obejrzałam je jeszcze raz i teraz na 99% też jestem pewna że samczyk to samczyk. Waga spadła, ale to ponoć normalne w pierwszych dniach: 111 g i 80 g. Małe zaczynają ganiać i skubać to i tamto i sianko. Mleczko od mamusi też piją. A Blanka jaka leciutka teraz
A apetyt ma że hej!
Samiczka pewnie zostanie u mnie, do adopcji będzie samczyk.On jest jakby spokojniejszy, bo ta małe to takie jajo ciekawskie i pełno energii, on tak czasem woli posiedzieć niż coś zwiedzać, ale też żywiołowy potrafi być

Samiczka pewnie zostanie u mnie, do adopcji będzie samczyk.On jest jakby spokojniejszy, bo ta małe to takie jajo ciekawskie i pełno energii, on tak czasem woli posiedzieć niż coś zwiedzać, ale też żywiołowy potrafi być

-------------
-------------
- Monalisa
- Kontakt:
Mała coś powoli rośnie, nadal tylko 80 g. Samczyk jakby rósł w oczach, 116 g. Jedzą, piją mleko mamy i rozrabiają po klatce. mała lubi kukurydzę, przypięła się i razem z Blanką jadły.
-------------
-------------
- Monalisa
- Kontakt:
Ta kukurydza chyba pomogła. Dzisiaj mała 89, a ten mały potworek już 123 g
Jestem prawie umówiona z Nejvii na sesję zdjęciową dla małego i zrobimy mu osobny wątek, aczkolwiek już mam jedno zapytanie w jego sprawie. 

-------------
-------------