Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Fionka2014

Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka+Glo

Post autor: Fionka2014 »

:( nie dobrze...ale ja wciąż za niego trzymam kciuki :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

dziekujemy :fingerscrossed:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

:fingerscrossed: :fingerscrossed:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Dawno się tak nie cieszyłam ! Waga rano ok 538-539 a teraz przed kroplówką 577 . Coś mu brzuszek podrażniało i powodowało rozwolnienie, ciężko powiedzieć czy to płatki, ogórek czy ta nystatyna ale na razie tylko ma herbi +sianko , raczej siana nie je bo mu trudno ale jakies kwiatki suszone dostaje do pysia. Szkoda bo ogórka wciągał jak zły i płatki też . No ale na razie się niego nie leje więc mam nadzieję że powoli dobije do bezpiecznej wagi i zaczniemy leczyc grzyba. Dziękujemy kochane za kciuki, dla mnie to wiele znaczy bo same wiecie jak jest. My traktujemy nasze swinki jak dzieci a ludzie gadają "uśpij" już kilka razy ktoś mi to powiedział Filip ma zbyt piękne życie , duży wybieg, pełna micha no i 5 lasek żeby mu to odebrac tak szybko .. chyba , że zobacze że już to nic nie daje, i on si,ę juz tylko męczy a szans nie ma ale póki co jadę na uspokajających żeby nie płakac cały dzień bo ogólnie cięzko już to nam idzie , dokarmianie na siłę , kroplówki, piszczenie fisia . Ale waga w góre !

DZIĘKUJEMY :buzki:
Ostatnio zmieniony 31 lip 2015, 18:25 przez Natasza, łącznie zmieniany 2 razy.
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Harvejowa

Post autor: Harvejowa »

Piękne wieści ! Dalej trzymamy :fingerscrossed: I oby waga dale szła w górę :)
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Niech przybiera na wadze...mocno kciukam :fingerscrossed:
Natasza pisze:My traktujemy nasze swinki jak dzieci a ludzie gadają "uśpij" już kilka razy ktoś mi to powiedział
Eh niestety też słyszałam takie teksty podczas choroby Szkatuły... :idontknow: "uśpij, bo się męczy" to co?! nie ma prawa do walki o zdrowe życie? Naprawdę długo wytrzymywałam takie docinki, ale w końcu wybuchłam i powiedziałam matce, że skoro to jej wybór i takie ma zdanie na temat choroby to o nią nie będę walczyć i....podziałało....mam spokój...do niektórych przemówi tylko chamstwo :nie_powiem:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Obrazek

Obrazek

Ja wiem, że dzieci to cośinnego niż świnka [chociaż same wiecie :102: ] ale koleżanka moja dobra ... ma synka 2 lata... i mówię jej dlaczego nie możemy sie umowic na ploty , bo musze filipka dokarmiac a ona daj spokój uśpij go ja królika tez uspałam.... szlag mnie trafił .. więcej na ploty się nie spotkamy! Dziewczyny w pracy nic nie marudzą, że co godzina znikam na zapleczu na 20 minut zamiast obsługiwać , pytają jak Fi a inni to buraki i widocznie takie znajomosci nie sa nam potrzebne. Jutro Fi zostaje z tatusiem bo ja rypie 9-21 i ida razem na kroplówkę :ups:
Ostatnio zmieniony 31 lip 2015, 18:29 przez Natasza, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Ooooo :love:
Pyrka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”