"Mały" w tytule mogłabym już z powodzeniem zamienić na "Wielki"
W zeszłym tygodniu byłam na WPA, która wypadła pozytywnie. Po 7.08. Filipek przeprowadza się do Tychów, gdzie będzie miał fajnego, spokojnego kolegę
Jak maluszek? Już w DS? Ile Filipek waży? Jest bratem "bliźniakiem" Kremówki... Ona waży wciąż sporo za mało jak na świnkę w jej wieku. Moja kruszynka w połowie lipca ważyła 380g...
Na razie przybiera więc za radą joasior tak bardzo się nie przejmuję.
Pozdrawiamy słodkiego Filipka
Transport Filipka do DS niestety musieliśmy przełożyć - ze względu na upały. Nie zaryzykuję podróży pociągiem w takich warunkach. Czekamy na poprawę pogody
Wagi obecnie nie sprawdzę, bo mały na wczasach z okazji mojego remontu, ale na pewno jest już ponad 600 g - rośnie jak na drożdżach, je dużo i z wielkim apetytem. Zachowuje się głośno, wszędzie go pełno. Fajna, radosna świnka
Oj, to moja Kremówka to lekko ponad połowa braciszka... Czy męskie świnki są większe, bo znowu zaczynam się martwić o moje maleństwo. Te upały są straszne i Kremówka chce jeść tylko ogórka... Mało pije ale też skacze i wszędzie jej pełno
Oto kilka zdjęć z łączenia na wybiegu. Filip jest dominatorem. Tofik jest bardzo spokojny rzadko kiedy reaguje na zaczepki, interesuje go tylko jedzenie i spanie.