Jolu, a nie chodzi Ci przypadkiem o trzecią z owieczek - Cremonę, która od 12 czerwca jest w DS, w Rybniku?jolka pisze:Gaja a Vanilia nie ma rezerwacji? Koleżanka z FB pytała się o nią, o Ciebie, chciała adoptować? Nie kontaktowała się z Tobą???

Panny miały reklamę na FB, owszem, ale tak jak piszę, nikt nie chciał się ostatecznie na Lukrecję i Vanilię zdecydować...Tylko Cremona znalazła się w DS.
Lukrecja jest do adopcji z Vanilią, więc to "transakcja" wiązana, dla dobra świnek nie zmienię tej decyzji.
Nie jestem do końca na bieżąco z FB - nie mam tam swojego konta ( taka ze mnie niereformowalna baba

Tak jak mówiłam, owieczki budziły ostatnio zainteresowanie, ale nikt jednak nie zdecydował, by adoptować świnki, z których jedna jest niewidoma.
Choć...całkiem niedawno chciała je przygarnąć Pani Kamila ( proszę, się na mnie nie gniewać, że zdradzam imię ), ale się nie zgodziłam, bo Pani chciała je zaadoptować na swoich warunkach - dysponowała dla nich dwóch jedynie malutką klateczką ( niespełna "70" ) .
Pani Kamili proponowałam, by postarała się o większą klatkę( podpowiedziałam, gdzie można nabyć okazyjnie niedrogie klatki używane ) lub siłami własnymi i męża stworzyła im np. drewnianą, bezpieczną zagrodę, ale widać Pani nie bardzo się przejęła, bo już się nie odezwała. To nie jest tak, że jak jest jedna świnka niewidoma, to "oddam" je do jakichkolwiek warunków

Lukrecja i Vanilia czekają na dobry, odpowiedzialny domek