Moderator: pastuszek

Jest przepiękna i oby szybciutko miała koleżankę albo i koleżanki
 Jest przepiękna i oby szybciutko miała koleżankę albo i koleżanki  

Jak ma gorszy dzień to boję się telewizor załączyć bo od razu strzela do niego zębami, głaskać można ją tylko wtedy kiedy łaskawie pozwoli a i to tylko w tych miejscach, w których chce, czasami nie daje mi posprzątać w klatce czy na wybiegu, bo tam gdzie zaczynam sprzątać to akurat tam ona chce leżeć, a spróbuj ją przesunąć... Także nie mamy łatwo ze sobą
 Jak ma gorszy dzień to boję się telewizor załączyć bo od razu strzela do niego zębami, głaskać można ją tylko wtedy kiedy łaskawie pozwoli a i to tylko w tych miejscach, w których chce, czasami nie daje mi posprzątać w klatce czy na wybiegu, bo tam gdzie zaczynam sprzątać to akurat tam ona chce leżeć, a spróbuj ją przesunąć... Także nie mamy łatwo ze sobą   

Ja moje bezceremonialnie wynoszę z klatki na sprzątanie. Nie ma, że się nie podoba
 Ja moje bezceremonialnie wynoszę z klatki na sprzątanie. Nie ma, że się nie podoba 
 Potem jeszcze raz na jakiś czas wbiegają kontrolnie  do zagrody, ale tam jeszcze nie ma gadżetów i siana, więc wybiegają z powrotem
 Potem jeszcze raz na jakiś czas wbiegają kontrolnie  do zagrody, ale tam jeszcze nie ma gadżetów i siana, więc wybiegają z powrotem  Oczywiście pierwszy Żurek, za nim Alfredzik
 Oczywiście pierwszy Żurek, za nim Alfredzik