TŻ już dzwonił, że papryczka podana.
 Spróbuję dzisiaj jeszcze raz z tym selerem. Chciałabym mu urozmaicić troszkę tą dietę.
 Spróbuję dzisiaj jeszcze raz z tym selerem. Chciałabym mu urozmaicić troszkę tą dietę.Moderator: pastuszek

Spróbuję dzisiaj jeszcze raz z tym selerem. Chciałabym mu urozmaicić troszkę tą dietę.

Kable mam zabezpieczone i nic w zasięgu zębów nie leży, za kanapą i za głośnikiem mam z kartonu wyciętą osłonkę więc nie widać tego i jest estetycznie a świnie dostępu nie mają.
 Kable mam zabezpieczone i nic w zasięgu zębów nie leży, za kanapą i za głośnikiem mam z kartonu wyciętą osłonkę więc nie widać tego i jest estetycznie a świnie dostępu nie mają. U mnie są 2 posiłki warzywne i dwa ziołowe w ciągu dnia
 U mnie są 2 posiłki warzywne i dwa ziołowe w ciągu dnia  Warto też uzupełnić dietę malucha właśnie w zioła, nie tylko mieszankę z HP o której wspomniałaś ale też ziółka takich firm jak Lili Farm, JR Farm, Tivo, Niezłe Ziółko, Zuzala. Tu masz duży wybór ziół http://hipcio.sklep.pl/kategoria/siano- ... ,99999,0,0 Ja osobiście polecam wszelkie mieszanki z JR Farm oraz z Tivo takie ziółka jak pokrzywa, babka lancetowata, babka szerokolistna, moje świniaki właśnie te zioła uwielbiają.
 Warto też uzupełnić dietę malucha właśnie w zioła, nie tylko mieszankę z HP o której wspomniałaś ale też ziółka takich firm jak Lili Farm, JR Farm, Tivo, Niezłe Ziółko, Zuzala. Tu masz duży wybór ziół http://hipcio.sklep.pl/kategoria/siano- ... ,99999,0,0 Ja osobiście polecam wszelkie mieszanki z JR Farm oraz z Tivo takie ziółka jak pokrzywa, babka lancetowata, babka szerokolistna, moje świniaki właśnie te zioła uwielbiają. .
. Słodki jest
 Słodki jest   Gratulacje dla "rodziców"!
 Gratulacje dla "rodziców"! Wolą te świeże rzeczy. Z pewnością są różne szkoły na ten temat. Myślę, że z czasem po prostu zauważysz czy dużo czy mało
 Wolą te świeże rzeczy. Z pewnością są różne szkoły na ten temat. Myślę, że z czasem po prostu zauważysz czy dużo czy mało 

Dzisiaj zrobiliśmy kolejne podejście do marchewki i selera. Ostatecznie marchewka zjedzona cała, seler częściowo!
 Dzisiaj zrobiliśmy kolejne podejście do marchewki i selera. Ostatecznie marchewka zjedzona cała, seler częściowo! 

Prosiakowo pisze:Piorun trafił w ten kuperek!

Ja zawsze na wybiegu obserwuję gdzie świnka chodzi, nigdy nie odchodzi za daleko od klatki bo łapki na panelach się rozjeżdżają, a jak chce w jakieś niezbyt bezpieczne miejsce wejść ( np za łóżko ) to zagradzam jej to miejsce i już wie, że tam nie wejdzie
 Ja zawsze na wybiegu obserwuję gdzie świnka chodzi, nigdy nie odchodzi za daleko od klatki bo łapki na panelach się rozjeżdżają, a jak chce w jakieś niezbyt bezpieczne miejsce wejść ( np za łóżko ) to zagradzam jej to miejsce i już wie, że tam nie wejdzie