Beza i Mafinka zarezerwowane(Bydgoszcz)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Lizaczek

Re: Beza i Mafinka zarezerwowane(Bydgoszcz)

Post autor: Lizaczek »

Dziewczynki dojechały ! Sa cudowne :love: :love: :love:
Dziękuję Telayli,Harveyowei i Joance :buzki:
Telaya

Post autor: Telaya »

To teraz naciesz się dziewczynami :D Trochę się na nie naczekałaś, ale zdecydowanie przekonasz się, że były tego warte. Przesyłam im po buziaku i czekam na ich nowy wątek! :świnka1: :świnka1:
Joanka
Moderator globalny
Miejscowość: okolice Torunia
Kontakt:

Post autor: Joanka »

:jupi:
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Michaela, Rocky i Balboa
Lizaczek

Wątk na pewno będzie :D Wkrótce...
Werusiek

Post autor: Werusiek »

W koncu dojechały twoje prosiaczki! Z niecierpliwoscią czekam na zdjecia i nowy wątek! :)
Lizaczek

Mam mały problem :? Miały dziewczynki dwa poidełka. Z jednego dużo wykapało , a z drugiego nic nie zniknęło :| Jadły ogórka i pomidorka oraz mlecza. Nie widziałam te żeby piły...
Telaya

Haniu spokojnie :) Dziewczyny muszą się przyzwyczaić do nowego. Dostały mokre jedzenie, więc wodę mają w organizmie. U mnie miały jedno poidło na 2 - to wypijały w ciągu ok 1,5 dnia. Mafinka pije więcej od Bezy. Daj im czas na przywyknięcie do nowego miejsca, nowych smaków itd
Lizaczek

Napisałam , bo mama się martwiła ;) Beza wyluzowana okupuje domek polarkowy śpiąc w nim :love: Mafinka pod paśnikiem w różku się usadowiła i LEŻY :D Były już na kolankach i Beza wystawiła stoopy ! Mafcia bardziej stresowa ale powoli się przyzwyczaja :D
Lizaczek

Dzisiejsza scena z domu wzięta :

-Ciiiiiiiii Polusiu zobacz świnka śpi. Świnka śpi, aaa-mama
Pola kładzie się na podłodze przymila się do podłogi jak do poduszki i wystawia do tyłu stópki :love:
Wniosek? W naszym omu nie wiele się zmieniło m już mieliśmy w domu prosiaka :lol:
Telaya

Widzę, że mama już "kupiona" :D Chyba zaraziłaś domowników miłością do prosiaków
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”