Kamien z serca. Ogarniam corke do szkoly a Renia podjada sianko i nawet sie napila. Uffff ufff uff
czy jezeli zjadla te sianko to musze ja dokarmic?
Rozalia za TM, Renata szuka koleżanki! [CHORZÓW] WST REZ.
Moderator: silje
Re: Rozalia za TM, Renata szuka koleżanki! [CHORZÓW] WST REZ
Śnieżko tak sobie myślę...skoro Renia jest chora to może właśnie dlatego dziewczyny się atakowały... u mnie zawsze jak jeden z chłopaków zaczynał się gorzej czuć to dochodziło do walk i próby dominacji tego słabszego...jak Renia będzie zdrowa to spróbuj je połączyć znowu
Ja osobiście bym mimo wszystko dokarmiała...jednak w karmie jest więcej wartości odżywczych...i możesz jej podsunąć babkę lancetowatą pod nos...działa przeciwbakteryjnie, a moje prosiaki np. aż się trzęsą jak ją widzą
w aptece opakowanie kosztuje 2-3 złote

Ja osobiście bym mimo wszystko dokarmiała...jednak w karmie jest więcej wartości odżywczych...i możesz jej podsunąć babkę lancetowatą pod nos...działa przeciwbakteryjnie, a moje prosiaki np. aż się trzęsą jak ją widzą

- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
A je także inne rzeczy? Wg mnie diagnoza trochę dziwna, bo nie znam świnki która z powodu wit. C przestała jeść (o ile nie wypadły jej zęby). Jeżeli je, chociaż trochę to póki co trzeba kontrolować wagę, jeżeli nie spada, a wagę trzyma lub tyje to nie trzeba dokarmiać.
dziewczyny,marchewka teraz zjedzona
Mam jeszcze jej podać lekarstwo koło południa w strzykawce. Ale widzę poprawę. Pójdę tez kupić tą babke lancetową . Mam nadzieje że kryzys zażegnany 

nie wiem czy ktoś nas jeszcze pamięta
ale się przypominamy z Renią

kochani,mam przykrą wiadomośc -Renia dzisiaj w nocy odeszła .......tak strasznie mi smutno

- Bajlandia
- Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
- Kontakt:
Współczuję straty 
Dla dziewczynki

Dla dziewczynki

- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt: