Fango i Ezra oraz chomiki z Podrikowa :)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- bziki2
- Miejscowość: kraków
- Kontakt:
Re: Moje kochane nie-świnki :P ❤ Bez Nadii... :(
dla maleńkiej Nadusi 

Przykro mi to była pewnie bardzo trudna decyzja
za TM będzie szczęśliwa ale będzie jej brakowało Ciebie trzymaj się
Dla Nadii 

Nie była trudna - to była jedyna słuszna decyzja.... trudne byłoby dalsze patrzenie jak się męczy i czekanie na to, co miało nadejść....Trinia pisze:Przykro mi to była pewnie bardzo trudna decyzja![]()

śniła mi się dziś w nocy jak siedziała na środku opróżnionego akwarium..
nienawidzę opróżnionego akwarium.........
Przykro mi
mimo,że pierwszy raz śledzę wątek o chomikach. Masz je piękne wszystkie. Wiem jak to jest,gdy nasze ukochane zwierzę odchodzi 

Chyba najlepiej wynieść je gdzieś do piwnicy... Tylko wtedy zamiast pustego akwarium będzie i tak puste miejsce po akwarium...pomoc.chomikom pisze: nienawidzę opróżnionego akwarium.........
Nie mam piwnicy... I w tym punkcie znam się dobrze - na pewno długo nie pozostawię go pustego.Ann pisze:Chyba najlepiej wynieść je gdzieś do piwnicy... Tylko wtedy zamiast pustego akwarium będzie i tak puste miejsce po akwarium...pomoc.chomikom pisze: nienawidzę opróżnionego akwarium.........
Kiedyś też nie miałam przez jakiś czas gdzie wynieść pustej klatki i miałam ciągły odruch zerkania w jej stronę "sprawdzę co tam u chomiczka".... Zapełnienie akwarium to chyba najlepsze rozwiązanie w tej sytuacji, zwłaszcza, że Ty możesz zapewnić chomikom prawdziwy raj. Trzymaj się 

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Zgadzam się...pusta klatka to najgorsze co może być, więc albo się szybko jej pozbyć z pola widzenia albo..."zapełnić" i pomóc kolejnemu zwierzakowi
3maj się

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM