Pela DS i Pola DS -obie jadą do stolicy z Zambrowa

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Raftylka

Re: Pela REZ. i Pola DS - białaski z Zambrowa

Post autor: Raftylka »

Szkoda ze Pela zostaje u Ciebie.. , bo ja ciągle zakochana w Poli jestem.. Czekałam aż mi sie świnia oświni.. A tu widzę, że juz po ptakach :) trudno moze jeszcze jakies bialaski będą..:D
basia M
Miejscowość: zambrow
Kontakt:

Post autor: basia M »

nastąpiła zmiana planów
moja Pola pojedzie w świat - do stolicy , tam jest teraz bardziej potrzebna :102:

a ja poczekam na następne dziewczyny z labka i w końcu może będzie tam ta dla mnie ?

jakoś tak się układa ,że pomimo moich planów wyadoptowania białaski dla mnie - znajdują się nowe , wspaniałe domki dla moich dziewczynek :love: .
widocznie tak ma być ,żebym cały czas tęskniła za bielinką w mojej klatce i stadzie ? :szczerbaty:
i zawsze jestem chętna na hasło " potrzebny DT dla białasków labików ' :lol: I ja wtedy pędzę do Wawy po biedulki :idontknow:
Raftylka

Jak tak piszesz Basiu to aż mi smutno.. :(
basia M
Kontakt:

Re: Pela i Pola -obie jadą do stolicy( REZ.)-z Zambrowa

no coś TY

dobre jest to ,że na pewno 2-3 białe samiczki z laboratorium z następnego rzutu mają NA PEWNO DT :102:

chociaż jak patrzę na Pelę ( jutro już wyjeżdża ode mnie ) i Polę ,to gdzieś w sercu jest kłucie , bo ja je kocham jak własne dzieci ( co denerwuje moją córkę :szczerbaty: )one mnie po prostu rozczulają , mam cały czas ochotę je przytulać i całować w te okrągłe doopki , co nie zawsze im się podoba :lol:
Raftylka

A to nie Pola wyjeżdża jutro???
basia M
Kontakt:

no tak , dałam ciała :lol:

Pola jutro jedzie ( ona ma czarne obydwa uszy i jest większa , do tego jest bardziej dominująca - więc ma męża od jutra )
namieszałam i nawet nie zauważyłam :szczerbaty:
Raftylka

Re: Pela i Pola - DS -obie jadą do stolicy( REZ.)-z Zambrowa

Basia myslisz że Pela bedzie jadła Beaphar Nature Guinea Pig??

http://hipcio.sklep.pl/produkt/beaphar- ... ea-pig-3kg
basia M
Kontakt:

ja daję CN , a jak będzie wybrzydzać to na początek wymieszasz z moją

raczej nie powinna , u mnie w zespole nie mogą wybrzydzać w jedzeniu , bo zaraz inna podejdzie i zje :szczerbaty:

powinna jeść moim zdaniem , bądź dobrej myśli . proś a Cię wysłucha :pray: :fingerscrossed:
Raftylka

no moja swinia ją wsiąga nosem.. sama bym wciągnęła , bo tak pachnie ładnie :P no dobra to już wiem.. kupie ją dopiero jak zobacze czy je.. trudno 3 zł promocji przeżyję :D
Sylwia&Daria

Post autor: Sylwia&Daria »

Dzisiaj Aniaa bardzo polecała mi karmę Greenwoods, ale wypróbuję dopiero przy następnych zakupach, bo świnie obkupione po pachy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”