Firma Chrapcio - zostawione ku przestrodze
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Re: Sprzedam legowiska i domki!
Ja się odezwę w sprawie zamówienia pod koniec września albo na początku października także ode mnie masz jeszcze trochę spokoju 

Basiu paczuszka w końcu wyszła do ciebie na dniach powinna być
Wszystkie paczki które miały wyjść wyszły także opóznienie nadrobione
koniec remontów i moge dalej spokojnie szyć. Mam nadzieje że w szkole dzieciaki mnie nie zajadą Hahahahha.... Jeszcze tylko czekam aż wróci z naprawy jedna z maszyn ale to większego problemu nie robi 

Wszystkie paczki które miały wyjść wyszły także opóznienie nadrobione

-
- Miejscowość: zambrow
- Kontakt:
Tutti , sprawdź tą moją paczkę , co się z nią dzieje . jeszcze nie mam . w piątek 4 września zamawiałam w zooplusie i już dostałam , a od Ciebie dalej nic . toć to powinno 2-3 dni tylko iść 

Uuuuu... To znaczy że coś nie tak
jestem aktualnie na wyjeździe ale rano przedzwonię dowiem się i dam ci znać

-
- Kontakt:
Tutti , moje świnioki są zachwycone i nie wyłażą ze środka . obraza była przy sprzątaniu ! Jak to - wygnałam z domku . O niedobra ,Duża 

- Monalisa
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Basia a jaki domek? Bo moje sa zakochane w tym narożnym zaczepianym.

Właśnie jest cały komplet w kwiatki wyprany i czekam na domek truskawkowy, i legowisko bez daszka oraz hamak. Bo na zmianię mają teraz wigwan, legowisko z daszkiem i tunel w truskawy. A legowisko z daszkiem jest beee. Ale Felicja już prawie przekonana. Z dwa razy ją włożyła, dwa razy sama wlazła,a le też przespała noc na podłodze (macie) bo tak nie chciała tam wleźć. A jest tak ugodowa, że nie wyrzuci nawet małej Michasi z innego siedziska.

Właśnie jest cały komplet w kwiatki wyprany i czekam na domek truskawkowy, i legowisko bez daszka oraz hamak. Bo na zmianię mają teraz wigwan, legowisko z daszkiem i tunel w truskawy. A legowisko z daszkiem jest beee. Ale Felicja już prawie przekonana. Z dwa razy ją włożyła, dwa razy sama wlazła,a le też przespała noc na podłodze (macie) bo tak nie chciała tam wleźć. A jest tak ugodowa, że nie wyrzuci nawet małej Michasi z innego siedziska.

DS: Śnieżka, Tula i Kokosanka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
-------------
Za TM: Filuta, Karmelka, Toffi, Colori, Choco, Blanka, Felicja, Majka, Michasia i Miłka
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Apetyczne te zdjęcia. Zama bym się tak uwaliła lubo 

-
- Kontakt:
moje mają jamki ( jak truskawkowe ,tylko inne kolorki ) i po prostu jest szał
zamówiłam dwie sztuki dla moich psów , oczywiście odpowiednio większy rozmiar .
Tutti , zastanawiam się czy nie zamawiać od razu drugiej sztuki dla Yumki , nie mogę jej wyprać ,bo tragedia jak ją wyciagam . normalnie płacz ...
nie ma litości ,że nie będę miała za co chleba kupić . Pogadam z moim Krzyśkiem , jak mi zasponsoruje pożyczkę na 3 tygodnie to dam Ci znać na tel . i będziesz i dla niej doszywała , normalnie z Yumką mam tragedię , cała buda zalana a ona nie chce wyjść
zamówiłam dwie sztuki dla moich psów , oczywiście odpowiednio większy rozmiar .
Tutti , zastanawiam się czy nie zamawiać od razu drugiej sztuki dla Yumki , nie mogę jej wyprać ,bo tragedia jak ją wyciagam . normalnie płacz ...

nie ma litości ,że nie będę miała za co chleba kupić . Pogadam z moim Krzyśkiem , jak mi zasponsoruje pożyczkę na 3 tygodnie to dam Ci znać na tel . i będziesz i dla niej doszywała , normalnie z Yumką mam tragedię , cała buda zalana a ona nie chce wyjść

hahahahahhaha.... Yumka to niezła aparatka
dobrze że ma taką swoją miejscówkę w której zakochana po uszy
Nie ma problemu... jak pożyczkodawca zgodzi się to daj znać
Jego psiak Ajka? czy Aika? na Twoim też dajemy imię?

Nie ma problemu... jak pożyczkodawca zgodzi się to daj znać