A czemuż to Czak pozbył się jajek? Coś się działo czy po prostu?
Trzymam kciuki za dobry dom!
Serduszek oraz Ted&George-DS [T-ń]
Moderator: silje
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Re: Czak zwany Serduszkiem WOLNY/Ted&George-DS [T-ń]
Czaku jest u mnie ponad 5 miesięcy. Próbowałam go łączyć z różnymi samcami, lecz zbyt duży testosteron powodował, że nie udawało się, jego zbytnia natarczywość zbyt męczyła ewentualnych kolegów. Serduszek jest świetnym świniem, szuka kontaktu z innymi świnkami, dlatego nie chciałam go skazywać na samotność lub kontakt tylko przez kraty. Po konsultacji z Siłą Wyższą zapadła decyzja o kastracji.Panna Fiu Fiu pisze:A czemuż to Czak pozbył się jajek? Coś się działo czy po prostu?
Trzymam kciuki za dobry dom!
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Michaela, Rocky i Balboa
-
- Moderator globalny
- Kontakt:
Sądzisz?

A męża dla swoich panienek nie chcesz?

DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Wnioskuję z powyższego, że nasz Geralt był nam sądzony. Minęłam się z kastracją Czaka o kilka dni. Gdybym siedziała wcześniej, byłby już u nas. A nie wiedziałam, i mamy Wiedzimisia. Ale on żonę znajdzie w try miga. Napisz tylko w tytule, a zobaczysz.
-
- Moderator globalny
- Kontakt:
No skoro 2 kobity mówią, że nadaje się Serduszek na męża, to coś w tym jest
Także żona poszukiwana

Także żona poszukiwana

Albo ŻONY
Zmień, to wtedy hasło "bezjajeczny" w nazwie wątku przyciągnie zgłodniałe mężczyzny laski 

-
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Kastrat Czak szuka żony/żon :) /Ted&George-DS [T-ń]
Stanęło na "kastracie", jakoś ten bezjajeczny mi się średnio podobał 

Re: Kastrat Czak szuka żony/żon :) /Ted&George-DS [T-ń]
Witam,
2 tygodnie temu stałam się posiadaczką świnki - samiczki. Poprzedni właściciel musiał ją oddać.
Obecnie świnka ma już nową klatkę (100cm) i zastanawiam się nad poszukaniem jej towarzystwa. Czak wydaje się idealną opcją
Na razie chciałabym się tylko dowiedzieć jakie warunki muszę spełnić przed adopcją, co chciałabyś wiedzieć ?
Nie ukrywam, że muszę też porozmawiać z mężem odnośnie drugiej świnki (już ta 1 jest niespodzianką). Więc na pewno chęć adopcji mogę zgłosić dopiero po tej rozmowie.
2 tygodnie temu stałam się posiadaczką świnki - samiczki. Poprzedni właściciel musiał ją oddać.
Obecnie świnka ma już nową klatkę (100cm) i zastanawiam się nad poszukaniem jej towarzystwa. Czak wydaje się idealną opcją

Nie ukrywam, że muszę też porozmawiać z mężem odnośnie drugiej świnki (już ta 1 jest niespodzianką). Więc na pewno chęć adopcji mogę zgłosić dopiero po tej rozmowie.