Śnieżek (adopcja wstrzymana) i Białek (rez. olam)
Moderator: silje
Re: Śnieżek i Białek szukają świńskich przyjaciół(zamojszczy
chlopcy mieli wczoraj obcinane pazurki, ładnie pozwalaja robić sobie takie brzydkie rzeczy, ale podawanie witaminki.... No cóż u Białka nie ma z tym wiekszego problemu, ale Śnieżek wyczynia niesamowite rzeczy. Ze spokojnej ciapy, zamienia sie w zawodowego boksera i demona prędkości 

mam pytanie:
jak swinka ciagle podnosi w rogu mate, odkrywa i kładzie sie w granulacie, to znaczy że nie chce maty i powinnam stosowac sam granulat/trociny? czy moze jakies miejsce zostawic z trocinkami do spania?
ciagle tak robi:

jak swinka ciagle podnosi w rogu mate, odkrywa i kładzie sie w granulacie, to znaczy że nie chce maty i powinnam stosowac sam granulat/trociny? czy moze jakies miejsce zostawic z trocinkami do spania?
ciagle tak robi:

- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Moje też tak robią i włażą pod matę... 

Moje też tak czasem robią, ale w sumie nie pomyślałam, że może nie chcą maty 

Moje robiły tak głównie w lecie, dopiero niedawno się zorientowałam, że mata je grzała..
- martu.ha
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
może on chce taki kawałek bez maty na "kibelek"?
moje to po prostu wyciągają sobie całe siano z paśnika i się na nim kładą, i weź tu bądź mądry człowieku

moje to po prostu wyciągają sobie całe siano z paśnika i się na nim kładą, i weź tu bądź mądry człowieku

on siedzi w malej klatce (80) i ciezko tam wszystko wstawic, ale sprobujemy z kuwetka pokombinowac
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Ja mam matę przyciętą idealnie do wymiarów klatki i dziewczyny nie mają możliwości żeby ją odkopać
Jeśli nie masz w klatce miejsca na kuwetę to możesz skrócić matę żeby świniak mógł się załatwiać na żwirku
U mnie za to panny "odkopują" tak poduszki lub kocyki, układają je według swojej wizji i robią z nich poduszki
Może chłopcy też wolą spać jak mają o co oprzeć główkę 

U mnie za to panny "odkopują" tak poduszki lub kocyki, układają je według swojej wizji i robią z nich poduszki

Moje białaski też odsuwają matę i wywalają całe troty. Kiedy trzymałam ich tylko na trotach, odsuwali je tak, że na środku mieli goły plastik
Faktycznie pomogło docięcie maty idealnie pod wymiar.
Może jakieś zdjęcia przystojniaczków?

Może jakieś zdjęcia przystojniaczków?
pojawiła sie w końcu nowa stronka stowarzyszenia wiec Białek i Śniezek pojawili sie w banerze
prosimy podziwiac i chwalić
i oczywiscie pokochac.
Chłopcy na 100 % nie nadają sie do adopcji razem. Wczoraj siedliśmy z MM obok siebie na kanapie, ja miałam biała na kolanach a on Śnieżka. wszystko bylo ok, luz itp do momentu aż nie odkryli swojej obecności. iałekk jak tylko poczuł zapach Śnieżka zesztywniał jak sparalizowany i siedzial już spiety caly czas. Śnieżek próbował za wszelką cene dostać sie do brata, zły, spiety i oczywiście tarcie i stukanie zębami było na całego..
Dziwne, ze tak się nie lubią a do innych świnek tak sie pchali i pełna zgoda była

Chłopcy na 100 % nie nadają sie do adopcji razem. Wczoraj siedliśmy z MM obok siebie na kanapie, ja miałam biała na kolanach a on Śnieżka. wszystko bylo ok, luz itp do momentu aż nie odkryli swojej obecności. iałekk jak tylko poczuł zapach Śnieżka zesztywniał jak sparalizowany i siedzial już spiety caly czas. Śnieżek próbował za wszelką cene dostać sie do brata, zły, spiety i oczywiście tarcie i stukanie zębami było na całego..
Dziwne, ze tak się nie lubią a do innych świnek tak sie pchali i pełna zgoda była