Śnieżek (adopcja wstrzymana) i Białek (rez. olam)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
axxk

Re: Śnieżek i Białek szukają świńskich przyjaciół(zamojszczy

Post autor: axxk »

chlopcy mieli wczoraj obcinane pazurki, ładnie pozwalaja robić sobie takie brzydkie rzeczy, ale podawanie witaminki.... No cóż u Białka nie ma z tym wiekszego problemu, ale Śnieżek wyczynia niesamowite rzeczy. Ze spokojnej ciapy, zamienia sie w zawodowego boksera i demona prędkości :)
axxk

mam pytanie:
jak swinka ciagle podnosi w rogu mate, odkrywa i kładzie sie w granulacie, to znaczy że nie chce maty i powinnam stosowac sam granulat/trociny? czy moze jakies miejsce zostawic z trocinkami do spania?

ciagle tak robi:
Obrazek
Awatar użytkownika
Cynthia
Moderator globalny
Miejscowość: Kęty/Zielonka
Kontakt:

Post autor: Cynthia »

Moje też tak robią i włażą pod matę... :laugh:
Ann

Post autor: Ann »

Moje też tak czasem robią, ale w sumie nie pomyślałam, że może nie chcą maty :think:
speedy

Post autor: speedy »

Moje robiły tak głównie w lecie, dopiero niedawno się zorientowałam, że mata je grzała..
Awatar użytkownika
martu.ha
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: martu.ha »

może on chce taki kawałek bez maty na "kibelek"? :think:
moje to po prostu wyciągają sobie całe siano z paśnika i się na nim kładą, i weź tu bądź mądry człowieku :lol:
axxk

on siedzi w malej klatce (80) i ciezko tam wszystko wstawic, ale sprobujemy z kuwetka pokombinowac
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Ja mam matę przyciętą idealnie do wymiarów klatki i dziewczyny nie mają możliwości żeby ją odkopać ;) Jeśli nie masz w klatce miejsca na kuwetę to możesz skrócić matę żeby świniak mógł się załatwiać na żwirku ;)
U mnie za to panny "odkopują" tak poduszki lub kocyki, układają je według swojej wizji i robią z nich poduszki ;) Może chłopcy też wolą spać jak mają o co oprzeć główkę :think:
Obrazek
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Moje białaski też odsuwają matę i wywalają całe troty. Kiedy trzymałam ich tylko na trotach, odsuwali je tak, że na środku mieli goły plastik :| Faktycznie pomogło docięcie maty idealnie pod wymiar.
Może jakieś zdjęcia przystojniaczków?
axxk

pojawiła sie w końcu nowa stronka stowarzyszenia wiec Białek i Śniezek pojawili sie w banerze :) prosimy podziwiac i chwalić :) i oczywiscie pokochac.

Chłopcy na 100 % nie nadają sie do adopcji razem. Wczoraj siedliśmy z MM obok siebie na kanapie, ja miałam biała na kolanach a on Śnieżka. wszystko bylo ok, luz itp do momentu aż nie odkryli swojej obecności. iałekk jak tylko poczuł zapach Śnieżka zesztywniał jak sparalizowany i siedzial już spiety caly czas. Śnieżek próbował za wszelką cene dostać sie do brata, zły, spiety i oczywiście tarcie i stukanie zębami było na całego..

Dziwne, ze tak się nie lubią a do innych świnek tak sie pchali i pełna zgoda była
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”