Tazos & Cheetos [*] & Malwinka - Tazos chory
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Tazos&Cheetos - zdjęcia, zdjęcia!
Ja też tak reaguję... Zdarzyło mi się nawet pójść do weta z kilkoma głupotami... TŻ się śmieje, że następnym razem to wet nas już wyśmieje. Ja jednak wolę zrobić z siebie idiotke niż potem żałować, że czegoś nie zrobiłam.
No właśnie, mam to samo. Wolę pójść trzy razy nadprogramowo niż raz coś przeoczyć.Assia_B pisze:Ja też tak reaguję... Zdarzyło mi się nawet pójść do weta z kilkoma głupotami... TŻ się śmieje, że następnym razem to wet nas już wyśmieje. Ja jednak wolę zrobić z siebie idiotke niż potem żałować, że czegoś nie zrobiłam.
Są dwa niuchacze

https://youtu.be/XoHPxsC3ujI
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Strasznie krótki ten film....ale za to super
Infrared, czy Twoje frędzle zżerają ten domek w całości, czy tylko to siano przyklejone? Znaczy czy oni zjadają też ten karton spod spodu? Dziś mój Alfredo toczył bój z tym domkiem i zobaczyłam, że właśnie ten karton zaczął odrywać.......

Infrared, czy Twoje frędzle zżerają ten domek w całości, czy tylko to siano przyklejone? Znaczy czy oni zjadają też ten karton spod spodu? Dziś mój Alfredo toczył bój z tym domkiem i zobaczyłam, że właśnie ten karton zaczął odrywać.......
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Ja moim kupiłam taki tunel z siana i tylko go obsikali 

Krótki, bo prosiaki zaczęły dostawać szałuAsita pisze:Strasznie krótki ten film....ale za to super![]()

Zazwyczaj obgryzają tylko siano, ale ostatnio zauważyłam, że coś się wejście do domku cudownym sposobem powiększyło...Ale z tego co wiem, jest to dozwolone

Tunele były i osikiwane, i obgryzanepagzik pisze:Ja moim kupiłam taki tunel z siana i tylko go obsikali

Znów miałam operację czyszczenia zębów Tazosowi, niestety podejrzewam, że winowajcą jest ukochany domek prosiaków. Ale patrząc na to, w jakim jest stanie - domek, nie Tazos
, niedługo wrócimy do drewnianej willi.
Zostałam dziś bezpardonowo okwiczana przez Cheetosa! Takiej awantury mi nigdy nie urządził. Za co? Spóźniłam się ze śniadaniem! Skandal! Prosiaki w ogóle są jakieś nadaktywne ostatnio, jak nie kwiczą o żarcie, to np. jest raban o trzeciej w nocy, że trzeba kolankować, ale już, natychmiast...Za bardzo je rozpuściłam
Porcja słodkości
I jak tu go nie kochać, no nie da się

Cheetos - sowa

Świniole na wysokościach

Łapy w powietrzu

Zostałam dziś bezpardonowo okwiczana przez Cheetosa! Takiej awantury mi nigdy nie urządził. Za co? Spóźniłam się ze śniadaniem! Skandal! Prosiaki w ogóle są jakieś nadaktywne ostatnio, jak nie kwiczą o żarcie, to np. jest raban o trzeciej w nocy, że trzeba kolankować, ale już, natychmiast...Za bardzo je rozpuściłam

Porcja słodkości
I jak tu go nie kochać, no nie da się

Cheetos - sowa

Świniole na wysokościach

Łapy w powietrzu

O 3 w nocy kolankowanie...no no powodzi się niektórym. 
Ale czego się nie robi dla takich słodziaków

Ale czego się nie robi dla takich słodziaków

Myślę, że uaktywniły się w związku z końcem upałów 
Moje też odżyły.

Moje też odżyły.
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Mój Żurek też coś z tego domku wbił sobie w ząbki, ale sam sobie wyjął. Ale widzę, że on tego domku już nie podżera....Tylko Alfredzik go niszczy
Tak wiec może to być, bo te źbła są dość twarde. Nawet wolę, żeby Żurek go nie skubał, bo i tak ma problemy z ząbkami.
Ale te Twoje poczochrańce są niesamowite

Ale te Twoje poczochrańce są niesamowite

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152