Rezerwacja Kurt & DS Jimi [Kraków]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
Natalinka
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Re: Kurt & Jimi - dwaj zdolni panowie z Seattle

Post autor: Natalinka »

Chłopaki przestali w panice uciekać, jak przynoszę jedzenie lub sprzątam, choć nadal nie jedzą, jak jestem w pobliżu. Tyją ładnie, mimo że Kurt biega jak maratończyk po klacie, na wybiegu, na rękach - to wysoce energetyczny młody świnek. Za to Jimi to ciepłe kluchy, większość czasu spędza... leżąc. Chyba hamak chłopakom by się przydał :)

Zauważyłam, że świetnie przy młodych dzikusach sprawdza się norka z czterema wejściami:
Obrazek

Obrazek

Ktoś nadgryzł ogórek, ale kto:
Obrazek

Więksi i odważniejsi:
Obrazek

Duży usypia Kurta:
Obrazek

Duża głaszcze przytulackiego Jimiego "Ciepłe Kluchy":
Obrazek
Czarna Kluska i Morena
kasiak83

Post autor: kasiak83 »

Fajny pomysł z tym pudłem=wybiegiem. Zrobię takowy swoim, do tej pory, jak było ciepło wychodzili na taras na trawę. Na "pokoje" obawiam się ich wypuścić, bo są to odrzutowe prośki... i chyba bym ich nie "upolowała" spowrotem do klatki ...
Awatar użytkownika
Natalinka
Kontakt:

A do kogo mają jechać chłopaki do Krakowa? Bo jakiś kontakt czy coś nawiązać bym chciała - takie odchuchane, wykarmione, zadowolone z życia, lśniące i rozhasane (no, przywiązałam się już...) przekazuję, to chciałabym wiedzieć, co dalej z chłopakami z Seattle. Na razie poradziliśmy sobie tak

Obrazek

Kurt i Jimi na górze, czwórka małych zuchów - na dole :)
Czarna Kluska i Morena
Awatar użytkownika
pucka69
Wiceprezes ds. finansowych
Miejscowość: Warszawa - Ursynów
Kontakt:

Post autor: pucka69 »

Obrazek
Awatar użytkownika
Natalinka
Kontakt:

Chłopaki jadą dziś do Krakowa pomieszkać u Marumotto. Smutno mi i szkoda, ale trochę się leją, bo podrośli już nieźle i chyba moje damskie stadko zaprząta ich... myśli. Zmiana miejsca dobrze im, jak sądzę, zrobi, choć ciężko mi się z nimi rozstawać, wiedząc, że to jeszcze nie koniec ich włóczęgi. W każdym razie wyglądają pięknie, są zdrowi, odkarmieni, nafutrowani wit. C i immunoglukanem (żeby im ze stresu przeprowadzkowego nic się nie przyplątało). A tu jeszcze kilka ujęć z ostatniego wybiegu - tradycyjnie: wybieg w pudle :D

Słoneczni chłopcy :)
Obrazek

Kurt umie udawać banana
Obrazek

Jimi zaraz trąci Kurta zadek i awantura gotowa!
Obrazek
Czarna Kluska i Morena
Morumotto

Post autor: Morumotto »

Chłopcy dotarli do Krakowa cali i zdrowi i na razie się aklimatyzują.

Kurt pełni strażę przed domkiem, bo trudno to inaczej nazwać i pilnuje, żeby nikt nie przeszkodził Jimmiemu w wypoczynku.

Właśnie pierwszy raz się przeciągnął i ziewnął i nawet zaczął wieczorna toaletę, więc chyba troszeczkę zaczyna się rozluźniać.

Moi chłopcy jeszcze nie zauważyli towarzystwa, albo tylko tak udają ;)
Za chwilę wieczorne sprzątanie klatki, więc pewnie już ich przyuważą jak wyjdą na wieczorny spacer ;)
Awatar użytkownika
Natalinka
Kontakt:

:jupi: Znaczy: cieszę się, że dotarli, że się wyluzowują i że męskie towarzystwo w pobliżu, a nie ciągle tylko laski i dzieci :) Dawaj znać, jak się chłopaki aklimatyzują dalej.
Czarna Kluska i Morena
Morumotto

Post autor: Morumotto »

Najnowsze wieści z frontu:

1. Brak towarzystwa kobiet, nie wpłynął na bójki chłopaków, obydwaj aktualnie są pogryzieni przez siebie ...
2. Sytuacja troszkę się poprawiła po wstawieniu kolejnego domku ;)

3. Kurt stosunkowo dobrze dogaduje się z pozostałymi chłopakami, zasadniczo rządzi na mieście do tego stopnia, ze chłopcy pozwolili mu zwiedzić swoją klatkę.
4. Jimi jest bardzo spokojny i wycofany , jeszcze tak do końca się nie zaaklimatyzował. Uwielbia wskakiwać na domki - tam mu jest widocznie najbezpieczniej, gdyż Kurt w ogóle tam nie wskakuje.
Awatar użytkownika
Natalinka
Kontakt:

Znaczy dorastają... Eh... Mam nadzieję, że jedynie futro nieco cierpi, a obaj zostają w miarę nienadgryzieni. Ale fajnie, że przynajmniej Kurt się dogaduje z Twoimi chłopcami - może i Jimi w końcu spuści z tonu i też się przyłączy do stada. :buzki:
Czarna Kluska i Morena
Awatar użytkownika
Natalinka
Kontakt:

Jeszcze mi się przypomniało, że może waga Ci się przyda chłopaków :) 22.09 ważyłam ich ostatni raz z wynikiem:
Kurt 557 g
Jimi 600 g

Mam nadzieję, że nadal rosną ;)
Czarna Kluska i Morena
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”