Trixie & Zoe - puchate samiczki [Grudziądz] uratowane

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
Skiti
Miejscowość: Grudziądz
Kontakt:

Trixie & Zoe - puchate samiczki [Grudziądz] uratowane

Post autor: Skiti »

imię świnki - Trixie
- wiek świnki - około 2 lat
- płeć świnki - samiczka
- adopcyjny numer świnki - 1807
- miejscowość, w której przebywa zwierzę - Grudziądz, ginx_87
- informacje dot. diety - sianko, Cavia Nature, owoce, warzywa
- stan zdrowia - zdrowa
- stan adopcji - adoptowana
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - zwrot z adopcji z powodu nagłej zmiany w sytuacji rodzinnej. Naprawdę kochają swoje prosiaczki (mam z nimi stały kontakt), ale są zmuszeni je oddać
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę - PW do Skiti lub mail: skitunia@gmail.com
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku - ja

Obrazek
Obrazek

imię świnki - Zoe
- wiek świnki - w grudniu 2015 skończy 2 lata
- płeć świnki - samiczka
- adopcyjny numer świnki - 2308
- miejscowość, w której przebywa zwierzę - Grudziądz, ginx_87
- informacje dot. diety - sianko, Cavia Nature, owoce, warzywa
- stan zdrowia - zdrowa
- stan adopcji - adoptowana
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - do adopcji z powodu nagłej zmiany w sytuacji rodzinnej. Naprawdę kochają swoje prosiaczki (mam z nimi stały kontakt), ale są zmuszeni je oddać
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę - PW do Skiti lub mail: skitunia@gmail.com
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku - ja

Obrazek
Obrazek

Prosiaki są pieszczochami i bardzo są ze sobą związane, dlatego do adopcji tylko razem. Więcej informacji o charakterze tych różowych świnkostópek pod numerem telefonu Magdy, która opiekuje się nimi u siebie: 607 355 579 ;)

Obrazek
Ostatnio zmieniony 31 paź 2015, 16:19 przez Skiti, łącznie zmieniany 3 razy.
ginx_87

Re: Trixie & Zoe - puchate samiczki [Grudziądz]

Post autor: ginx_87 »

W razie pytań służę pomocą, mozna rowniez pisac do mnie na whats up i trzymam :fingerscrossed: za nowy domu
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Jakie przepiękne świnie :love:
ginx_87

Jak spacerują to sie smiejemy ze yorki waszly na spacer :D mają super mięciutkie futerka
Awatar użytkownika
Skiti
Kontakt:

Hop hop :)
atenette

Post autor: atenette »

Witam,

Chętnie przygarnęłabym te świnki, ale trochę daleko z Opola do Grudziądza... :( Chyba, że możliwy jest jakiś transport? Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Skiti
Kontakt:

Już sobie rozmawiamy. Trzymajcie kciuki :fingerscrossed:

edit: re-re-rezerwacja! :yahoo:
ginx_87

Re: Trixie & Zoe - puchate samiczki [Grudziądz] rezerwacja

jak miło widzieć kudłatki w tym dziale:
Niestety mój obecny stan (częste wizyty w szpitalu) nie pozwala mi na aktywny udział w wątku ale napiszę coś o laseczkach:

Trixie mimo że jako 2 do nas trafiła, to ona jest panią klatki, Zoe we wszystkim jej ustępuje, nie chodzi tu o jakieś krwawe potyczki tylko wystarczy że Trixie na nią dobrze zaturkocze i jest od razu po jej myśli. Nie daje się od razu złapać (taki mały berek klatkowy) ale po złapaniu rozkłada się i czeka na głaskanie pod bródką i za uszkiem, a jej sierść jest po prostu super mięciutka.

Zoe to świnka od "brudnej roboty" gdy skończy się karma, picie sianko, nie omieszka o tym nie powiadomić. Zoe jest stworzona do trzymania na rękach, nie ma żadnego problemu z wyciągnięciem jej z klatki, jest odważna, gdy zacznie się ją całą ręką głaskać po tułowiu z siłą nadstawia główkę żeby głaskać mocnej, bardzo upomina się o swoje pieszczochy.

Razem są przezabawne, i idealnie się uzupełniają, mimo że są razem w klatce to spacerują też razem, aha a jak znudzi im się spacer to Trixie zaprowadza je do pokoju gdzie stoi klatka (klatka jest postawiona na stoliku więc nie są w stanie same do niej wejść) i czekają pod klatką aż je włożę z powrotem.
ginx_87

I trzymam :fingerscrossed: za dobry domek :buzki:
atenette

Post autor: atenette »

Dziękuję za opis :) Jeżeli świniaczki trafią do nas to obiecuję, że będą miały wspaniały domek :) Moje dziewczynki już je pokochały i nie chcą żadnych innych. Dzisiaj zostały zakupione wszystkie niezbędne rzeczy aby świnki miały dobrze w swoim nowym domku. Brakuje nam jeszcze łóżeczek, bo świnki muszą spać wygodnie ;), ale nigdzie nie mogliśmy ich znaleźć więc zostaną zakupione przez internet (swoją drogą na pytanie o łóżeczko dla świnek sprzedawcy w sklepie zoologicznym patrzyli na mnie jak na wariata ;)). Czekamy więc niecierpliwie na wizytę woluntariusza i mam nadzieję, że już niedługo powitamy nowych domowników :) Pozdrawiam serdecznie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”