Sherlock i Watson już w nowych domach!

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Telaya

Re: Sherlock - czeka na WPA i Watson (DS) [Bydgoszcz]

Post autor: Telaya »

Dzięki Sempreverde za pomoc przy WPA :) Sherlock powoli pakuje się i w niedzielę rusza do nowego domu - podobnie jak Watson zostanie Warszawiakiem :)
Joanka
Moderator globalny
Miejscowość: okolice Torunia
Kontakt:

Post autor: Joanka »

Telaya skazujesz świniaki na zostanie Słoikami, no wiesz :lol:
DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Michaela, Rocky i Balboa
Telaya

Też to Sempre mówiłam :) Ale zobacz Joanka jak ciągnie tata za synem, że do Warszawy nawet zanim pojedzie :lol:
Pompeliniusz

Post autor: Pompeliniusz »

Cześć wszystkim :)

Sherlock jest już u mnie. To bardzo aktywne i towarzyskie zwierzątko, które bardzo polubiliśmy już od pierwszego kwiknięcia (A jak poznał Księciunia, swojego nowego towarzysza, to kwiczenia i purkania było co nie miara :) ) Teraz, po kilku godzinach od zapoznania, chłopcy spędzają popołudnie na wspólnym jedzeniu i spaniu, jeden obok drugiego :love:

Pozdrawiamy wszystkich, którzy trzymali kciuki za udaną adopcję :świnka1: :świnka2:
Pattyy

Post autor: Pattyy »

Świetnie,że teraz Sherlock moze wieść świetne życie ze swoim kolega :jupi:
Telaya

Tak jest, Sherlock pojechał dziś do nowego domu :jupi: Kto wie może Weronika założy swoim chłopakom wątek... O Księciu słyszałam, że to przepiękna świnka jest - może kiedyś Go nam tutaj pokarzesz. Pozdrawiamy serdecznie!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”