Mysia i Pysia, czyli mega jedwab i aksamit już w DS
Moderator: silje
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Mysia i Pysia, czyli mega jedwab i aksamit [Warszawa] ws
Panienki są wstępnie zarezerwowane dla Pani Moniki z Krakowa. Teraz tylko czekamy na pozytywny wynik wizyty przedadopcyjnej
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
- sosnowa
- Kontakt:
Czekamy na sygnał od MiŁOŚniczki
Mysiu, Pysiu - widziałam Waszą willę - boska!!!
I nowa Duża też super
,więc biegusiem się do Krakowa wybierajcie. Nowy domek z utęsknieniem na Was czeka.
Polecamy!

Polecamy!

- sosnowa
- Kontakt:
wspaniałe wieści!!!!
to teraz tylko myk i do Nowej Huty!

to teraz tylko myk i do Nowej Huty!

- Brunka
- Miejscowość: Ząbkowice Śl./Kraków
- Kontakt:
Już wszystko organizujemy 

Ograniczony kontakt na forum, w pilnych sprawach proszę o telefon lub sms.
W domu cztery świnko-dziewczynki, zapraszamy do naszego wątku: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5290
W domu cztery świnko-dziewczynki, zapraszamy do naszego wątku: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5290
- sosnowa
- Kontakt:
Wszystko wskazuje na to, że jutro świnki będą w nowym domu 

- sosnowa
- Kontakt:
Świnki już w nowym domu, poprosimy o przeniesienie do Uratowanych 

Re: Mysia i Pysia, czyli mega jedwab i aksamit już w DS
Cześć;)
to ja jestem szczęśliwą opiekunką Mysi i Pysi
chciałam się z Wami podzielić moją radością i napisać kilka słów do wszystkich tych którzy są zainteresowani losem świnek 
Dziewczyny są u mnie od tamtej niedzieli więc już ponad tydzień, poznajemy się i oswajamy, wydaje mi się, że świnki już przywykły do nowego domku, bawią się, biegają po klatce, chowają, wskakują na domek. Do mnie podchodzą już coraz bardziej ufnie. Przytulamy się i miziamy no i oczywiście szerzę korupcje przekupując je pomidorkiem, cykorią czy zieloną pietruszką bo to najbardziej lubią
mniam!
bardzo się cieszę, że są u mnie, bardzo je polubiłam, zresztą to była miłość od pierwszego wejrzenia, dodaję kilka zdjęć z nowego domku

PS: jeśli ktoś ma kontakt z poprzednimi opiekunami świnek to strasznie bym chciała im przekazać, że świnki mają się dobrze, a ja całym swoim sercem zadbam żeby tak było cały czas
to ja jestem szczęśliwą opiekunką Mysi i Pysi

Dziewczyny są u mnie od tamtej niedzieli więc już ponad tydzień, poznajemy się i oswajamy, wydaje mi się, że świnki już przywykły do nowego domku, bawią się, biegają po klatce, chowają, wskakują na domek. Do mnie podchodzą już coraz bardziej ufnie. Przytulamy się i miziamy no i oczywiście szerzę korupcje przekupując je pomidorkiem, cykorią czy zieloną pietruszką bo to najbardziej lubią

PS: jeśli ktoś ma kontakt z poprzednimi opiekunami świnek to strasznie bym chciała im przekazać, że świnki mają się dobrze, a ja całym swoim sercem zadbam żeby tak było cały czas

- Brunka
- Miejscowość: Ząbkowice Śl./Kraków
- Kontakt:
Re: Mysia i Pysia, czyli mega jedwab i aksamit już w DS
Śliczności!Jeśli masz ochotę, do czego bardzo zachęcam, załóż im wątek w dziale "Nasze świnki"
Dziewczyny są przepiękne, szkoda je trzymać w ukryciu przed światem
napiszę do poprzedniej właścicielki, że mają się dobrze, dziękujemy za wiadomość 
PS. na pellet warto dać trochę trocin, dla delikatnych świńskich łapek będzie lepiej. Klatka super i wyposażenie super

PS. na pellet warto dać trochę trocin, dla delikatnych świńskich łapek będzie lepiej. Klatka super i wyposażenie super

Ograniczony kontakt na forum, w pilnych sprawach proszę o telefon lub sms.