✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: ✰Wojownicy: Geronimo/Tasman i Mały/Onyx, Wiewiórek i Fel

Post autor: Lilith88 »

No to teraz się poryczę na pewno.. Patrycja podrzucała, podrzucała i mam rezerwacje na waciki. Bo rozumiem na sobotnie WPA to Ty idziesz? ;) tylko oni mają specjalne wymagania przestrzeniowe, do setki ich nie oddam, ideał to coś większego niż 120 lub 120 z dołączonym wybiegiem :P chłopcy wchodzą w okres burz i się kłócą troszkę więc zmniejszenie przestrzeni może się źle skończyć, tym bardziej, że u mnie buforem jest Gery (zaskakuje mnie ten świń coraz bardziej :shock: ) i większość kłótni kończy się po jego interwencji a jak go zabraknie i jeszcze przestrzeń mała to może być tragedia.

Dziewczyny no nic ryczę.. Wszystkie tymczaski mi się rozjadą w przyszłym tyg. :cry: Bardzo chciałabym zostawić Geremu waciki ale 8 własnych świń to za dużo i mimo że nawet Darek mówi żeby ich zostawić to nie jest to dobry pomysł. Pamiętajmy, że wszystko jest w miarę ok dopóki zwierzaki są zdrowe a jak mi się 8 na raz pochoruje i kot.. to kto mi taki kredyt da..

Gerego mam w planie łączyć z moim trio jak jeszcze Wiewiórek ochłonie hormonalnie, bo Gery zdecydowanie złagodniał, mam tylko nadzieję, że to nie wpływ wacików a serio się chłopak uspokoił.
cappuccino

Post autor: cappuccino »

nie wiem, który wacik jest który, ale to pierwsze zdjęcie jest genialne :lol:
Taka klucha :102:

Zapytałabym, czym ich tak pasiesz, ale nie potrzebne mi to, bo u mnie też rosną takie dwie wielkie kule :lol:
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Ta kula to Wat, pod Gerym też jest Wat a na środkowym zdjęciu jest Poziom :) Wacik jest bardziej puchaty i ma zupełnie jasne uszka a Poziomek jest gładki i uszka ma przydymione, bardzo łatwo ich rozróżnić wbrew pozorom ;)

Czym ja ich karmię? W zasadzie niczym specjalnym, oni po prostu strasznie dużo jedzą :lol:
katiusha

Post autor: katiusha »

Gerry bedzie smutny..
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

katiusha pisze:Gerry bedzie smutny..
Normalnie szantaż emocjonalny.. :nie_powiem:
Ale się z tym zgadzam :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
cappuccino

Post autor: cappuccino »

Oj tam smutny!
Może uda się go połączyć z chłopakami i wszyscy będą zadowoleni, a Lilith nie zbankrutuje :)

Także :fingerscrossed: :fingerscrossed: :fingerscrossed: żeby wszystko poszło po Twojej myśli!
katiusha

Post autor: katiusha »

Trzymam za to :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Lilith88 pisze: Gerego mam w planie łączyć z moim trio jak jeszcze Wiewiórek ochłonie hormonalnie, bo Gery zdecydowanie złagodniał, mam tylko nadzieję, że to nie wpływ wacików a serio się chłopak uspokoił.
Geruś może złagodniał, ale Wiewór pamięta wyrządzone krzywdy i teraz nie odpuści. Będzie jak u mnie- Zula pamięta jak Szkatuła ją goniła i choć ta się uspokoiła to teraz Zuleńka wszczyna kłótnie i jest agresorem.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Dlatego ja bym chyba nie mogła byc domem tymczasowym... Jakbym miała oddac potem świnki, to chyba bym nie dała rady...

Geremu faktycznie będzie smutno skoro w końcu znalazł odpowiednie towarzystwo... Trudne decyzje...
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Asiu bardzo trudne :(

Dzima Wiewiór nie jest pamiętliwy i lubi poturkotać, próbuje gwałcić ale wystarczy, że się świnia spojrzy na niego i ucieka, coś jak z psem zaczepno-obronnym, najpierw zaczepia a później trzeba go bronić ;) Problem polega na tym, że Gery jest spokojny teraz ale pod warunkiem, że mu nikt w drogę nie wchodzi a jak już wchodzi to bez prób dominacji, wacikom pozwala na wszystko ale one nigdy nawet nie ośmieliły się go dominować.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”