Elwirka i Frania, dwie myszki do adopcji [Olsztynek]
Moderator: silje
Re: Tosia i Elwirka już zarezerwowane (Bydgoszcz)
Waga już kupiona, teraz jeszcze chwila i dziewczyny będą u nas 

Panny: TOSIA i ŚNIEŻKA są już u nas
ELWIRKA w ciąży została w DT

Tosia dojechała do swojego wymarzonego Domu Stałego. Po badaniu kontrolnym u Elwirki została stwierdzona ciąża, została więc u mnie i czekamy na rozwiązanie.
Tosia pojechała do nowego DS razem ze Śnieżką córką Migotki, która była na DT u Lotki83
Pozdrawiamy nową "mamę" dziewczyn
Tosia pojechała do nowego DS razem ze Śnieżką córką Migotki, która była na DT u Lotki83
Pozdrawiamy nową "mamę" dziewczyn
Re: Elwirka(adopcja wstrzymana), Tosia (DS) Bydgoszcz)
To się dziewczynom poszczęściło
!
Gratuluję piękności w domu. Elewirka kiedy rodzi?

Gratuluję piękności w domu. Elewirka kiedy rodzi?
Re: Elwirka i maleństwo, Tosia (DS) Bydgoszcz)
Elwirka urodziła 30 listopada - oczywiście akurat jak byłam w pracy, więc nie miałam okazji zobaczyć jak wygląda cud narodzin. Maleństwo ważyło 72 gramy (ważone 1.12), od pierwszego dnia chętnie gada i chodzi po klatce. Mama bardzo troskliwa (mimo, że wariatka rano w dniu porodu skakała po półce w klatce), wpuszcza maluszka kiedy tylko maleństwo chce pociumkać. 2.12 zastałam malucha z siankiem w buzi, więc szybko zabrało się za "normalne" jedzenie. Dzisiaj siedzi pół dnia w misce i pożera karmę - dla odmiany wrzuciłam Beaphar Xtra Vital dla młodych świnek - zawsze się świetnie u mnie sprawdza na podtuczenie. Dzisiaj na wadze mięliśmy już 86 g. Po wstępnych oględzinach dzień po urodzeniu zapowiada się dziewczynka, więc będą mogły iść do adopcji wspólnie
Porządne zdjęcia oczywiście za chwilę się pojawią - ale czekam na dobre światło, bo aktualnie wychodzę z domu po ciemku i wracam po ciemku

Re: Elwirka i maleństwo szukają domu, Tosia (DS) Bydgoszcz)
Gratulacje! Niech szybko rośnie mała iskierka! 

- Bajlandia
- Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
- Kontakt:
Cukier puder
A maleńka zostanie taka śnieżno biała, czy himalajki dopiero z czasem nabierają znaczeń?

A maleńka zostanie taka śnieżno biała, czy himalajki dopiero z czasem nabierają znaczeń?

o jaka niunia biała
. Wyglądają razem rewelacyjnie! Oby trafił im się wspólny domek. Frania jest słodka
.

-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Himalayki "wybarwiają" się dopiero w granicach pierwszych 4-8 tygodni życia, także ma czasBajlandia pisze: A maleńka zostanie taka śnieżno biała, czy himalajki dopiero z czasem nabierają znaczeń?

DS: Boguś[*]Biolchem, Dora,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik
DT: Nikita i Augustyna, Balboa, Witalik