Czupurek do adopcji [Kraków]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
DanBea
Miejscowość: Katowice
Kontakt:

Re: Czupurek do adopcji [Kraków]

Post autor: DanBea »

Czupurku nie daj się :fingerscrossed: Wiesz, jakby Duża źle się tobą opiekowała ;) to my z Czereśniakiem odbijemy Cię :lol: Taki przystojniak z ciebie, więc się nie wygłupiaj :nono:
Czupurku jedz ładnie, a my już szykujemy dla ciebie "misiakówkę" :buzki:
Obrazek
Schuyler

Post autor: Schuyler »

I jak ma się Czuperek, zdrowieje? :fingerscrossed: Próbowałaś łączyć go z innymi świnkami, jak tak, to jak reaguje? Bo ja poszukuję jakiegoś spokojnego samca do mojego świniaka :) Masz jeszcze jakieś jego zdj? :love:
Pattyy

Post autor: Pattyy »

Czupurek jest spokojny? Poszukuję spokojnego
miŁOŚniczka

Post autor: miŁOŚniczka »

Dawno nas nie było. Czupurek robi malutkie postępy w rekonwalescencji, ale bardzo, bardzo się cieszymy nawet z tych najmniejszych kroków do zdrowia :jupi:
Mało przybiera na wadze i być może będzie wymagał już stałej opieki weterynaryjnej, ale poza tym potrafi dawać wiele radości - donośnym i dłuuuuuugim kłiiiiiiikiem przypomina o swojej obecności i dopomina się przysmaków - problemem jest to, że w tej chwili potrafi zjadać tylko miękkie rzeczy, np. jabłko, arbuz, zielenina (ale ta w nadmiarze powoduje wzdęcia, a coś jeść musi :glowawmur:)
Kilka fotek Czupurka :love:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
natalia.k
Miejscowość: G.Śląsk
Kontakt:

Post autor: natalia.k »

Jak tam Czupurek ? :) śliczny rozczochrany prosiaczek :) Obecnie zaczynam rozglądać się za kolegą dla mojego Bruna który nie dawno stracił kolegę Teodora( wcześniej Ty Świnio adoptowany w marcu od twojejwiernejfanki). Kraków też nie daleko :)
"(...)nie ma na Ziemi sytuacji bez wyjścia
kiedy Bóg drzwi zamyka...to otwiera okno"
ks.Twardowski
miŁOŚniczka

Czupurek pozdrawia :buzki:
Przede wszystkim serdecznie dziękujemy DanBei za karmę, która uratowała Czupurka od śmierci głodowej :shakehands: :please: Czupurek stracił dolne siekacze. Zjadł już całe zapasy karmy ratunkowej i widmo głodu niepokojąco się zbliżało. A tu przyszła paczka-niespodzianka dla Czupurka, a tam pyszności. Teraz Czupurek siedzi na domku i wniebogłosy wrzeszczy - daaaaaawaaaaj karmę od DanBei! Nic innego nie będę jadł! Daaaaawaaaaaj natychmiast! :laugh:
A kiedy już sobie poje, leży zrelaksowany i zadowolony... aż do następnego wołania o jedzenie :evil:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Pattyy

Post autor: Pattyy »

Ma rezerwację?
Awatar użytkownika
Inez1989
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Inez1989 »

Witam. :) Jak się czuje Czupurek? Wszyscy się tutaj zastanawiamy czy Jego stan jest stabilny?, jakie są postępy w leczeniu Czupurka? Prosimy o jakiś post. :)
miŁOŚniczka

Hurrra, hurrra, hurrra! :yahoo: Właśnie wróciliśmy z wizyty od pana doktora i pierwszy raz właściwie nie trzeba było robić korekty. Czupurek znalazł swój czupurkowy sposób na ustawienie szczęki i ścieranie zębów. Jeszcze trochę krzywo, ale sam je i sam ściera. No jest bosko!!! :pray:
Myślę, że mam prawo powiedzieć "już zdrowy!"
I jednej bardzo sympatycznej osobie dziękujemy za radę i wskazówki jak masować, żeby pomóc :buzki:
Awatar użytkownika
Inez1989
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Inez1989 »

Hurrra! :yahoo:
Zostaje na stałe u Pani?, czy wciąż szuka domu?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”