Moderator: porcella
Nie wysyłamy potwierdzeń, ale skoro potrzebujesz mieć pewność podaj maila to Ci sprawdzęPatrycja1206 pisze:Ja dokonałam już wpłaty na konto, wysłałam e-maila i ani widu ani słychu. Nie dostałam żadnej odpowiedzi, potwierdzenia, że pieniążki dotarły ...![]()
Rozumiem, tylko po prostu bałam się, że może pieniążki nie doszły czy coś zrobiłam źle. Mój e-mail to patrycja-meger@wp.plCynthia pisze:Nie wysyłamy potwierdzeń, ale skoro potrzebujesz mieć pewność podaj maila to Ci sprawdzęPatrycja1206 pisze:Ja dokonałam już wpłaty na konto, wysłałam e-maila i ani widu ani słychu. Nie dostałam żadnej odpowiedzi, potwierdzenia, że pieniążki dotarły ...![]()
Jest wpłata, wszystko się zgadza. Wybacz za opóźnienie z wysyłką (pójdą dopiero jutro), ale pakuję to sama, taszczę to na pocztę sama i jeszcze aktualnie jestem chora.... A w domu 13 świnek morskich i mnóstwo roboty.... Ale jutro z rana wszystkie paczki wyjdąPatrycja1206 pisze:Rozumiem, tylko po prostu bałam się, że może pieniążki nie doszły czy coś zrobiłam źle. Mój e-mail to patrycja-meger@wp.plCynthia pisze:Nie wysyłamy potwierdzeń, ale skoro potrzebujesz mieć pewność podaj maila to Ci sprawdzęPatrycja1206 pisze:Ja dokonałam już wpłaty na konto, wysłałam e-maila i ani widu ani słychu. Nie dostałam żadnej odpowiedzi, potwierdzenia, że pieniążki dotarły ...![]()
Dziękuję
W Krakowie Miłośniczka W Chorzowie Panna Fiu Fiumegi8989 pisze:Czy ktoś rozprowadza kalendarze na terenie Krakowa lub Gliwic??
Jest rozmiaru A3 - 297 na 420 mmMadeline pisze:Hej, hej a ktoś by mi powiedział jakie wymiary ma kalendarz?