Pierwszy był Emil
Był ze mną nie całe 3 lata

miesiąc po Emilu przybyła stateczna, wyjątkowo spokojna księżniczka Mela

Była ze mną nie całe 4 lata
Kochane robaczki moje pamiętam o was...
Obecnie ze mną :
ZWINKA ur. 16.11.2015 ze mną od 06.02.2016 - 28.05.2019 (*)

KRASKA mama Zwinki ze mną od 06.02.2016

02.2016 ...
Witamy z dziewczynami z domku w Toruniu.
Dzisiaj nastąpił długo wyczekiwany dzień przyjechały do domku wspaniałe dziewczyny od silje http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... 21#p334521
Pierwsze 20 minut w nowym miejscu udawały że ich nie ma, ale jak tylko zrobiła się cisza w pokoju. Przystąpiły do akcji zwiedzania. Przewodnikiem była zdecydowania Kraska. Chociaż po kilku minutach Zwinka również miała swoje drogi.
Chyba się dziewczyną podoba bo zero strachu przy przechodzeniu obok klatki czy jakimś innym dziwnym odgłosie , bardzo odważne, jak wkładam coś do klatki podchodzą nawet z reki biorą chociaż Kraska bardziej odważna i ona pierwsza testowała nowy domek hamak, drabinkę co na półce...
Poniżej Kraska na hamaku je owies przekupstwo żeby spróbowała jednak wejść na hamak 4 nóżkami a nie 2 i się udało

Zwinka natomiast zdecydowanie woli do przewalania się z boku na bok parter, na górę wchodzi do jedzenia lub po prostu po to żeby wejść i zejść albo np. zeskoczyć z połowy drabinki

Kraska tym razem na półce

Pozdrawiamy

Zdjęcia na razie takie nie chcę ich za bardzo stresować i tak jestem w szoku ich pozytywnym pod względem odwagi zachowaniem.
Dziekuje silje - dziewczyny są cudowne