Niedługo zawału dostanę jak się nie wykluje w końcu

Moderator: pastuszek

Na zdjęicu tego aż tak nie widac ale moja też tak wyglądała że jakby ją dotknąc igła to by wybuchła
 Na zdjęicu tego aż tak nie widac ale moja też tak wyglądała że jakby ją dotknąc igła to by wybuchła

u mnie nie ma takiej weterynaryjnej karetki :/ Na usg nie byłam bo wet powiedział żeby jej niepotrzebnie nie stresować jeśli nic złego się nie dzieje no ale widać po jej wielkości że dwa maluchy to raczej nie będą :/ Padnę ze stresu zanim się te małe urodzą, już tak od dwóch tygodni wyczekuję na rozwiązanie i się wyczekać nie mogę
 u mnie nie ma takiej weterynaryjnej karetki :/ Na usg nie byłam bo wet powiedział żeby jej niepotrzebnie nie stresować jeśli nic złego się nie dzieje no ale widać po jej wielkości że dwa maluchy to raczej nie będą :/ Padnę ze stresu zanim się te małe urodzą, już tak od dwóch tygodni wyczekuję na rozwiązanie i się wyczekać nie mogę   Oby to było już na dniach, a najlepiej dzisiaj
 Oby to było już na dniach, a najlepiej dzisiaj   Na dwa maluchy mam już chętną dziewczynę, jedną samiczkę pewnie będą chciała sobie zostawić, ale póki co nie gdybam bo nie wiem ile się urodzi i jakiej płci, ale jeśli nie znajdę chętnych to dam je tutaj do adopcji bo do zoologa w życiu ich nie sprzedam. W ogóle fajnie Twoja niunia wyglądała, jakby miała spodnie na tyłek założone
  Na dwa maluchy mam już chętną dziewczynę, jedną samiczkę pewnie będą chciała sobie zostawić, ale póki co nie gdybam bo nie wiem ile się urodzi i jakiej płci, ale jeśli nie znajdę chętnych to dam je tutaj do adopcji bo do zoologa w życiu ich nie sprzedam. W ogóle fajnie Twoja niunia wyglądała, jakby miała spodnie na tyłek założone  

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
  http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913 na pewno się przydadzą
 na pewno się przydadzą  

Nie jednokrotnie były sytuacje na forum, że mimo iż świnki dopuszczone z papierem - czyli zdecydowanie mniejsze ryzyko na komplikacje ... dopuszczone w odpowiednim wieku - co chyba najważniejsze rodziły maluszki a one odchodziły albo matka odchodziła. Nie ma reguły jednak wiadomo takie rzeczy nie powinny się zdarzac. Moja koleżanka kupiła dziś świnkę w zoologu - od razu jej powiedziałam, żeby sprawdziła płec zanim dobierze drugą świnkę , żeby historia się nie powtórzyła. Ja wyznaję zasadę "jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś" - i przez to nie wynajmuje mieszkania z moim .. mieszkamy osobno czasem trzeba wybrać
 Nie jednokrotnie były sytuacje na forum, że mimo iż świnki dopuszczone z papierem - czyli zdecydowanie mniejsze ryzyko na komplikacje ... dopuszczone w odpowiednim wieku - co chyba najważniejsze rodziły maluszki a one odchodziły albo matka odchodziła. Nie ma reguły jednak wiadomo takie rzeczy nie powinny się zdarzac. Moja koleżanka kupiła dziś świnkę w zoologu - od razu jej powiedziałam, żeby sprawdziła płec zanim dobierze drugą świnkę , żeby historia się nie powtórzyła. Ja wyznaję zasadę "jesteś odpowiedzialny za to co oswoiłeś" - i przez to nie wynajmuje mieszkania z moim .. mieszkamy osobno czasem trzeba wybrać   tylko im wylicza ile mają lat
 tylko im wylicza ile mają lat  
Ojj, to Twój R musi się mieć na baczności... nie zna dnia ani godziny.... zzzit i kolano na głowie będzie miałNatasza pisze: Jak to mówią kochajmy łysych

Byłam przy porodzie bo mnie piski pierwszego obudziły. Jak na razie wszystkie zdrowe
 Byłam przy porodzie bo mnie piski pierwszego obudziły. Jak na razie wszystkie zdrowe  Dzięki Natasza za wsparcie i trzymanie kciuków. Powiedz mi co teraz mam robić? Jakaś specjalna karma, dokarmiać czy dać w spokoju mamie zająć się małymi?
 Dzięki Natasza za wsparcie i trzymanie kciuków. Powiedz mi co teraz mam robić? Jakaś specjalna karma, dokarmiać czy dać w spokoju mamie zająć się małymi?