a co to za chłopaki którzy się nie biją ?
  a co to za chłopaki którzy się nie biją ?   no czasem sobie trzeba dać po razie
 no czasem sobie trzeba dać po razie  wygłaszcz ekipę
 wygłaszcz ekipęModerator: pastuszek
 a co to za chłopaki którzy się nie biją ?
  a co to za chłopaki którzy się nie biją ?   no czasem sobie trzeba dać po razie
 no czasem sobie trzeba dać po razie  wygłaszcz ekipę
 wygłaszcz ekipę 

super fotka! w stylu "no ejj.. nie przestawaj miziać!Kaoru22 pisze:
 "
 "

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
 http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215 Puchatki na pokoju.
 Puchatki na pokoju.

Praca i studia sprawiają że mam mało czasu.
 Praca i studia sprawiają że mam mało czasu. Cały czas kłóci się z Vitem ale spory są coraz rzadsze, bywa że chłopaki jedzą z jednej miski i wszystko jest ok
 Cały czas kłóci się z Vitem ale spory są coraz rzadsze, bywa że chłopaki jedzą z jednej miski i wszystko jest ok 
 Ponownie pozwoliłam jego welonikowi dotknąć podłoża, w porównaniu do Pepera i Diega jest raczej drobny ale nadrabia charakterem. Ostatnio nieco się uspokoił, mogę znów brać go na kolanka bez obaw że wygryzie mi dziurę w spodniach albo podetnie końcówki włosów
 Ponownie pozwoliłam jego welonikowi dotknąć podłoża, w porównaniu do Pepera i Diega jest raczej drobny ale nadrabia charakterem. Ostatnio nieco się uspokoił, mogę znów brać go na kolanka bez obaw że wygryzie mi dziurę w spodniach albo podetnie końcówki włosów   Cieszę sie że przetrwalismy najgorszy okres i możemy patrzeć jak Vito znów staje się kochanym przytulaskiem
 Cieszę sie że przetrwalismy najgorszy okres i możemy patrzeć jak Vito znów staje się kochanym przytulaskiem   Zauwazyłam że jest bardzo ciekawski - wchodzi w różne zakamarki, lubi zjadać różne rzeczy niekoniecznie jadalne (staram się trzymać większość rzeczy z daleka od niego ale nie zawsze w porę zareaguje), bardzo interesują go dźwięki
 Zauwazyłam że jest bardzo ciekawski - wchodzi w różne zakamarki, lubi zjadać różne rzeczy niekoniecznie jadalne (staram się trzymać większość rzeczy z daleka od niego ale nie zawsze w porę zareaguje), bardzo interesują go dźwięki   
  Diego jest bardziej odważny, z chęcią biega po całym mieszkaniu, lubi śledzić Przemka w którym jest po czubki uszu zakochany
 Diego jest bardziej odważny, z chęcią biega po całym mieszkaniu, lubi śledzić Przemka w którym jest po czubki uszu zakochany   Kiedy tylko słyszy jego kroki robi piękną stójkę i czeka aż ukochany pan weźmie go na ręce
 Kiedy tylko słyszy jego kroki robi piękną stójkę i czeka aż ukochany pan weźmie go na ręce   Zauważyłam że nie jest już taki strachliwy i nieśmiały jak na początku, potrafi nawet zawalczyć o swoje i pokazać kiedy coś mu się nie podoba. Diego naprawdę odżył i widzę że dobrze czuje się z chłopakami
 Zauważyłam że nie jest już taki strachliwy i nieśmiały jak na początku, potrafi nawet zawalczyć o swoje i pokazać kiedy coś mu się nie podoba. Diego naprawdę odżył i widzę że dobrze czuje się z chłopakami   Nie jest już biednym ciapkiem a pełnoprawnym członkiem stada.
 Nie jest już biednym ciapkiem a pełnoprawnym członkiem stada.
 Cieszę się, że idealnie się dopasował
 Cieszę się, że idealnie się dopasował 
 Muszę też przyznać że zagęściła mu się sierść - wszyscy sie nim zachwycają
  Muszę też przyznać że zagęściła mu się sierść - wszyscy sie nim zachwycają   (przede wszystkim tymi białymi "spodenkami")
 (przede wszystkim tymi białymi "spodenkami")

Peper ma strupki za uszami, Diego na prawym boku a Vito na rozetkach i za uszkiem. Smarowanie pomaga - skóra wygląda już lepiej i pojawiają się nowe włoski. Mam nadzieję że niedługo tymczasowe problemy odejdą w niepamięć
 Peper ma strupki za uszami, Diego na prawym boku a Vito na rozetkach i za uszkiem. Smarowanie pomaga - skóra wygląda już lepiej i pojawiają się nowe włoski. Mam nadzieję że niedługo tymczasowe problemy odejdą w niepamięć 
 Diega czeka małe skrócenie sierści i wiadomo - trzeba będzie zaprezentować fryzurę na nowy sezon
 Diega czeka małe skrócenie sierści i wiadomo - trzeba będzie zaprezentować fryzurę na nowy sezon   
  (Vito właśnie zasypia u boku Diega a Peper jest dosłownie 15cm dalej)
 (Vito właśnie zasypia u boku Diega a Peper jest dosłownie 15cm dalej)

Szybkiego powrotu do zdrowia chłopcy
 Szybkiego powrotu do zdrowia chłopcy  

http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
 http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215 Nie wiem jak u was ale u mnie jak coś się zepsuje to zaraz powstaje lawina małych awarii. Komputer jest już w użytku więc zdam relacje co u puszystości.
  Nie wiem jak u was ale u mnie jak coś się zepsuje to zaraz powstaje lawina małych awarii. Komputer jest już w użytku więc zdam relacje co u puszystości. Troszkę martwi mnie fakt że nieco schudł ale może to przez walkę z grzybkiem, dokarmiamy go różnymi smakołykami, szczególnie szaleje za jabłkiem i bananem
 Troszkę martwi mnie fakt że nieco schudł ale może to przez walkę z grzybkiem, dokarmiamy go różnymi smakołykami, szczególnie szaleje za jabłkiem i bananem   
  Zauważyłam że ostatnio dosyć znacznie urosły mu łapki (w ogóle cały jest bardzo urośnięty
 Zauważyłam że ostatnio dosyć znacznie urosły mu łapki (w ogóle cały jest bardzo urośnięty   już na pierwszy rzut oka odbiega wielkością od Vita i Diega)
 już na pierwszy rzut oka odbiega wielkością od Vita i Diega)