Moderator: pastuszek

Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
 Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia

. Panienkom nie można odmówić apetytu. Ten w zasadzie tylko rośnie, bo coraz dokładniej wymiatają miski. Dają się kolankować, czasem nawet dadzą się pogłaskać w kapciochu, aczkolwiek to tylko mi na razie. Ale oswajają się z nami powoli
. Panienkom nie można odmówić apetytu. Ten w zasadzie tylko rośnie, bo coraz dokładniej wymiatają miski. Dają się kolankować, czasem nawet dadzą się pogłaskać w kapciochu, aczkolwiek to tylko mi na razie. Ale oswajają się z nami powoli   .
 . .
 . .
.

U nas w wątku zdjęcia sióstr Naewii. Brukselkę jedzą?
 U nas w wątku zdjęcia sióstr Naewii. Brukselkę jedzą? . Ciągle pną się do góry, ale jutro zobaczymy ile dokładnie przybrały w ostatnim tygodniu. A ja idę oglądać siostry naszego białaska. Dziś podczas kolankowania partner poczuł się przez Naewię olany. Dosłownie
 . Ciągle pną się do góry, ale jutro zobaczymy ile dokładnie przybrały w ostatnim tygodniu. A ja idę oglądać siostry naszego białaska. Dziś podczas kolankowania partner poczuł się przez Naewię olany. Dosłownie  . Ale cóż począć, świnka się wyciąga, mruczy, ani myśli ostrzegać przed siusianiem jak jej tak dobrze
. Ale cóż począć, świnka się wyciąga, mruczy, ani myśli ostrzegać przed siusianiem jak jej tak dobrze   .
 .