edit
od tego momentu jest opisany problem u maluchów http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... 0&start=80
I się pomyliłam. W tamtym miocie było 6 maluchów

Moderator: pastuszek
No dokładnie jest tak jak mówisz, ale kto jest w stanie zrozumieć facetakatiusha pisze:Cwaniak się zaleca przez kratki, a bez krat damski bokser się robi
Wiesz co, na razie nie chcę się wcinać lekarzowi, poczekam co będzie na kontroli w piątek. Najgorsze, że miałam usunąć całkowicie siano z kuwety ale nie mogę bo mam wrażenie, że one w ogóle nie jedzą z paśnika. Tzn Tesia jeszcze coś tam poskubie ale Fiśka jest przeganiana od paśnika przez mamę, a jak już się dostanie to gryzie tylko kraty. Ja mam oczywiście fobię, że będą miały za mało siana i przez to będą miały problem z brzuszkiem. Ja nie wiem, Cwaniak to jedzie z paśnika jak wściekły a one wyciągną przy dobrych wiatrach 1 źdźbło na minutę, o ile w ogóle przy paśniku stanąAsita pisze:Anula, a próbowałaś robić wywar ze świetlika? Nie taki z saszetki, tylko ziółka zagotować 5 minut we wrzątku na małym ogniu, ostudzić i taką esencją przemywać. U nas najlepiej zadziałało, a miał różne kropelki...