Była miziasta Runa no to teraz czas na wyobraźcie sobie,że Bonia nigdy taka nie była,ale odkąd jest Runa taka się zrobiła. A może to wina Rujki? Bo aktualnie któraś ją ma.

I słuchajcie... Bonia też nauczyła się robić Selfie

Jakie ja mam mądre świnki

Moderator: pastuszek
Ahh te dzieciakibalbinkowo pisze:Ech... dzieci XXI wieku... od małego obyte z technologią, selfie i inne takie![]()
Ślicznie się do siebie przytulacie
Carmelisa pisze:Jestem obrażona no... Wpadłam, przejrzałam całe 59 stron wątku, a tu mi zostało tylko kilka zdjęć i filmików, reszta zastąpiona magicznym kwadracikiem z napisem "obrazek". Co to za czary?![]()
Ale z tego co widzę, to dziewczyny są przepiękne. Sama nie wiem która ładniejszaI zazdroszczę popcornowania, ja pewnie będę musiała trochę poczekać, chociaż Janeczka robi podchody do tego świnkowego zwyczaju w klatce, ale trochę to nie wychodzi jeszcze ...
Darmowe?Carmelisa pisze:Przymierzasz? O ty... Ja tu na foty czekam, nooo ;p
Ja wstawiam od lat wszystkie fotki przez photobucket. Jak dotąd nigdy nie nawaliło, nie mają też przykrego zwyczaju usuwania zdjęć z czasem. Tylko tyle że konto trzeba założyć. Mają fajną możliwość grupowania wszystkiego w foldery, a dodatkowo foldery można oznaczyć jako prywatne i nikt ci tam nie wejdzie.
Instagram co? Chyba będę musiała założyć, bo poczułam się zacofana