Czerwony tam jestMrsPerfectGirl pisze:Tak, ten fioletowy pięknie pasujew legowisku z.oparciem są ładne kolorki, tam jest chyba właśnie seledynowy, ale nie wiem czy koral czy czrrowny, bo jakoś nie potrafię tego rozróżnić ;D czytasz mi w myślach
Nocki, jamki...Szycie zawieszone do odwołania.
Moderatorzy: pastuszek, Panna Fiu Fiu
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Norki, kapciochy, jamki, domki, legowiska, tunele, hamak
-
MrsPerfectGirl
Ta malina z miętą jest śliczna, ale chyba czerwony byłby bardziej energiczny i oddawał charakter mojego dzikusa ;D Ile zajęło by Ci uszycie tego zamówienia? 
-
twojawiernafanka
Wczoraj wrzuciłam wszystko do wanny, żeby zrobić świńskie pranie (ze względu na to, że świnki teraz linieją, boję się prać w pralce). Kolor wody ukazał mi brutalną prawdę o tym, co świnki robią w kapciochach. A w klatce płacz, bo nie ma w czym leżeć 
- pastuszek
- Kontakt:
Na przyszły tydzień byłoby gotowe, tak na początek. Gdzie ten czerwony ma być w środku? I czy tunelohamak do 100-tki? Z półkolami i karabińczykami czy bez?MrsPerfectGirl pisze:Ta malina z miętą jest śliczna, ale chyba czerwony byłby bardziej energiczny i oddawał charakter mojego dzikusa ;D Ile zajęło by Ci uszycie tego zamówienia?
Dlatego wrzucam do pralki, czego oczy nie widzą tego sercu nie żaltwojawiernafanka pisze:Wczoraj wrzuciłam wszystko do wanny, żeby zrobić świńskie pranie (ze względu na to, że świnki teraz linieją, boję się prać w pralce). Kolor wody ukazał mi brutalną prawdę o tym, co świnki robią w kapciochach. A w klatce płacz, bo nie ma w czym leżeć
-
MrsPerfectGirl
Czerwony ma być na zewnątrz, seledyn do środka, do 100, z karabińczykami, żeby już wszystko było w komplecie :3
- pastuszek
- Kontakt:
Ok 
Libra20 - wysłane
Libra20 - wysłane
- pastuszek
- Kontakt:
Hastianna
Materacyk najpierw z jednym...

...a później z drugim przeszyciem

Materacyk najpierw z jednym...

...a później z drugim przeszyciem

-
hastianna
Aaaaaaaaa jaaajaj
jaki piękny ten materacyk wyszedł
już go widzę w klatce -pastuszku bardzo Ci dziękujemy za to cudo
BOSKI
- pastuszek
- Kontakt:
Monique

pestqa

oliwka

Jutro zostaną nadane. Przepraszam, ale dzisiaj już nie dam rady podlecieć na pocztę.

pestqa

oliwka

Jutro zostaną nadane. Przepraszam, ale dzisiaj już nie dam rady podlecieć na pocztę.