Lusia, Plamka i Frugo
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- martuś
- Kontakt:
-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Re: Nala, Nutka i Frugo - inspektor:D
Tak jak pisałam, jak będę mogła jakoś pomóc, to jestem gotowa. Przecież Nutka to jedna z pierwszych moich tymczasek.martuś pisze:Niestety czeka nas Warszawazmiana się powiększyła...
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
O kurcze. Ale trzeba być dobrej myśli, trzymamy mocno kciuki

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
ech te choróbska...
trzymamy mocno

- martuś
- Kontakt:
Nutka była badana na wziewce. Zmiana jest w macicy na wysokości pęcherza... Dwa tygodnie temu miała 1,5cm a dzisiaj 2cm. Niby nie duża różnica ale w skali świnki niestety już tak. Według naszej pani doktor za 2-3 tygodnie powinniśmy wstawić się w Warszawie na operacji...W głowie mam tysiąc myśli co i jak zrobić
Muszę pogadać w pracy bo będę musiała wziąć urlop a teraz mamy tyle roboty
Ale Nutka jest ważniejsza. Jakoś będę musiała załatwić urlop...Muszę też posprawdzać pociągi i załatwić jakiś nocleg...
Moja kochana myszeczka

Nala pojechała z Nutką do towarzystwa. Jak Nutka była na badaniach to siedziałam z Nalą w poczekalni na kolanach. Rozwaliła się i miała głęboko gdzieś, że jest u lekarza
Spotkaliśmy też Patrycję z dzielną Mili

Moja kochana myszeczka
Nala pojechała z Nutką do towarzystwa. Jak Nutka była na badaniach to siedziałam z Nalą w poczekalni na kolanach. Rozwaliła się i miała głęboko gdzieś, że jest u lekarza

Spotkaliśmy też Patrycję z dzielną Mili

Będziemy mocno trzymać kciuki za Nuteczke
Będzie dobrze!
Urlop bierz... Ja często mam jakieś głupie skrupuły, że praca, że ktoś będzie musiał coś za mnie robić i tym sposobem mam 48 dni urlopu... Są rzeczy ważne i ważniejsze!

Urlop bierz... Ja często mam jakieś głupie skrupuły, że praca, że ktoś będzie musiał coś za mnie robić i tym sposobem mam 48 dni urlopu... Są rzeczy ważne i ważniejsze!
martuś musisz myśleć pozytywnie choćby nie wiem co! My wszyscy tutaj będziemy mocno trzymać kciuki za Nucię, będzie dobrze, musi być!
Pomału wszystko sobie poukładasz, pozałatwiasz, pojedziecie, zrobicie co trzeba i wrócicie, za kilka tygodni to wszystko, te nerwy, ta niepewność, będzie jak odległy sen
Za Nutkę

Pomału wszystko sobie poukładasz, pozałatwiasz, pojedziecie, zrobicie co trzeba i wrócicie, za kilka tygodni to wszystko, te nerwy, ta niepewność, będzie jak odległy sen

Za Nutkę