A co kupiłaś?
My mamy:
http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dl ... lus/444434
Puckowe futerka- Cezarek*, Diablik i Bambolina plus Ryszard pies
Moderator: silje
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
Re: Puckowe futerka - cztery kosze, pies Ryszard i DT
Zastanawiałam się nad tym ale w ostateczności postawiłam na tę: http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dl ... ife/440453 Toby jest ekstremalnie zadowolony ze zmiany z TOTW 

- pucka69
- Kontakt:
Towt - znamy. Ryś jadł z rybami i z jagnięciną
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Kontakt:
U mnie dobrze się sprawdzał ale ostatnio stwierdziłam że są jakościowo lepsze lub równe TOTW karmy a cenowo dużo niższe. I testuję właśnie Fitmin, jak przypasuje to super będzie
Na razie jest zadowolony 

- pucka69
- Kontakt:
No my tej karmy nie znamy. Co do Lukullusa to największym minusem jest to, że jest ciężka - czyli Ryszard dostaje jej tylko jeden kubek dziennie 

- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Kontakt:
Z tymi karmami jest tak, że w sumie zależy od psa. Każdemu służy inna
Moja Fionka to była wyłącznie na Boschu Senior, każda inna kończyła się sensacjami żołądkowymi i weterynarz kazał jej nie męczyć zmianami bo to bez sensu, skoro ta karma jej służy. A na grupach psich słyszę, że to beznadziejna karma itp. Na szczęście psy są wszystkożercami i co prawda skład karm powinien być jak najbardziej naturalny ale mogą jeść zboża, owoce i warzywa do woli. W przeciwieństwie do kotów. 

- pucka69
- Kontakt:
W czwartek byliśmy znowu u weta. U Edka dziura po zębie zarośnięta
U Ludka lepiej - białko w moczu 25 ( poprzednio 115) ale to nadal nieidealnie. A więc - nadal urosept plus rubenal 1/8 tabl 2 x dziennie. Ma też dużo pić 2 x dz po 2 ml plus dieta nerkowa. Za tydzień znowu badanie moczu

Prawda najświętsza. Mój Toffi od małego miał sensacje po większości karm. W końcu spróbowaliśmy Boscha. Było idealnie całe jego życie. W zależności od etapu życia były to różne warianty ale zawsze Bosch. Naczytałam się też, że niektórzy niepochlebnie pisali o tej karmie i zmieniłam na polecana Eukanubę dla seniorów. No i się zaczęło. Jeden i drugi ma problem ze skórą, Rudi się tak drapie i liże, że mnie w nocy budzi, Toffi ma pH moczu 10, wyłysiało mu ucho, ma zaczerwienione obwódki wokół oczu, na brzuchu łuszczącą się skórę.Panna Fiu Fiu pisze:Z tymi karmami jest tak, że w sumie zależy od psa. Każdemu służy innaMoja Fionka to była wyłącznie na Boschu Senior, każda inna kończyła się sensacjami żołądkowymi i weterynarz kazał jej nie męczyć zmianami bo to bez sensu, skoro ta karma jej służy. A na grupach psich słyszę, że to beznadziejna karma itp. Na szczęście psy są wszystkożercami i co prawda skład karm powinien być jak najbardziej naturalny ale mogą jeść zboża, owoce i warzywa do woli. W przeciwieństwie do kotów.

Pucka, zamęczą Cię panowie kosze. TAkie to małe a ile wszelkich badań.
Ostatnio zmieniony 29 mar 2016, 17:17 przez paprykarz, łącznie zmieniany 1 raz.
- pucka69
- Kontakt:
Białko w moczu 35. Dodajemy zentonil 1/8 1 x dziennie i rodicare uro. Srul jeden!
- pucka69
- Kontakt:
Z serii: "Opowieści z księgarni":
Pan ok. 60 lat, tęższy.
„Czy to jest ta poszukiwana przeze mnie księgarnia”?
„Nie wiemy jakiej księgarni pan szukał i czy to ta”.
Pan wchodzi i wychodzi po minucie.
Pani – lat ok. 55, szczupła:
„Gorąco tu, powinniście mieć Państwo wieszaki na kurtki. Nie macie miejsca? No to przecież można by zrobić takie wieszaki pod sufitem podwieszane, jak na rowery”
Pan, w wieku emerytalnym:
„Proszę pani, ja chciałbym kupić książki z PIW-u, ale jak do nich dzwonię to oni mnie odsyłają na stronę internetową. Czy każdy musi mieć internet? Ja na przykład nie mam, to co? Nie mogę kupić książek z Piw-u?"
Pan ok. 60 lat, tęższy.
„Czy to jest ta poszukiwana przeze mnie księgarnia”?
„Nie wiemy jakiej księgarni pan szukał i czy to ta”.
Pan wchodzi i wychodzi po minucie.
Pani – lat ok. 55, szczupła:
„Gorąco tu, powinniście mieć Państwo wieszaki na kurtki. Nie macie miejsca? No to przecież można by zrobić takie wieszaki pod sufitem podwieszane, jak na rowery”
Pan, w wieku emerytalnym:
„Proszę pani, ja chciałbym kupić książki z PIW-u, ale jak do nich dzwonię to oni mnie odsyłają na stronę internetową. Czy każdy musi mieć internet? Ja na przykład nie mam, to co? Nie mogę kupić książek z Piw-u?"