Bunia i Kala u p. Gabrysi
Moderator: silje
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Bunia i Kala do adopcji [Białystok]
Już posłałam maila do Pani, mam nadzieję że wszystko wypali...

senkju kochana damy znaka;) Dziękuję że o nas pomyślała 

Witamy wszystkich
Przepraszam bardzo, że nic nie pisałam ostatnio, ale muszę się przestawić na tryb studencki, co nie jest takie proste. Dziewczynki och dziewczynki to po prostu rozkochują w sobie wszystkich
Mama mówi, że takich świnek to jeszcze nie widziała cudownych, naprawdę aniołków... Na początku dziewczynki nie miały konkretnych upodobań kulinarnych, jednak z czasem wszystko wyszło. Teraz są nieco bardziej wybredne niż na początku, ale radzimy sobie
A i Bunia i Kala to są naprawdę przytulaski słodziutkie 

Kala nam się pochorowała. Trwa to już od tygodnia i do tej pory jeszcze dokładnie nie umiemy powiedzieć co się dzieje. Generalnie wyniki moczu są bardzo złe, świnka po tygodniowym leczeniu wykazała maluteńką poprawę, ale my oczekiwaliśmy lepszych rezultatów. Od jutra wdrażamy inne leczenie.
Badania krwi są bardzo dobre. Problemem więc są nerki ;(
Ponieważ ja mam bliżej do weta, świnki przechodzą na DT do mnie na czas leczenia. Kkasia musiałaby codziennie jeździć przez całe miasto autobusem, a już jest zimno, więc świnka mogłaby się jeszcze gorzej pochorować.
Prosimy o trzymanie kciuków.
Badania krwi są bardzo dobre. Problemem więc są nerki ;(
Ponieważ ja mam bliżej do weta, świnki przechodzą na DT do mnie na czas leczenia. Kkasia musiałaby codziennie jeździć przez całe miasto autobusem, a już jest zimno, więc świnka mogłaby się jeszcze gorzej pochorować.
Prosimy o trzymanie kciuków.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Dziewczyny sa już u mnie.
Zachowują sie super, mam nadzieje, że to leczenie da już dobre rezultaty, tym bardziej, ze na swinki jest fajna Pani.
Zachowują sie super, mam nadzieje, że to leczenie da już dobre rezultaty, tym bardziej, ze na swinki jest fajna Pani.